Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a baj azzal, hogy a feketék szeretik a duci nőket? Részletesen lent.
Egy csomó fórumon találkoztam azzal a megjegyzéssel, rendkívül gúnyos formában, hogy a feketéknek a kövér nők jönnek be, vagy nekik mindegy, hogy néz ki a nő.
Szerintem csak arról van szó, hogy hozzájuk SZERENCSÉRE még nem jutott el a tömegmédia, ami az anorexiás plázacicákat súlykolja a világra. Szerintetek?
Persze, nincs náluk tömegmédia...:D
Hagyjuk már...és feketék nem csak Afrikában vannak xD
az amerikai feketék nem csak a ducikat szeretik, inkább azokat a lányokat, amilyet otthon megszoktak, hétköznapibb az ízlésük
az afrikaiak, akik menekültként, vagy valahogy illegálisan jönnek ide, bármilyen nővel járnak, nem nagyon válogatnak, ha a lány hozzájuk megy, nagyobb az esélye, hogy nem toloncolják ki őket, szóval mindegy, csak nő legyen
szoktam látni nagyon vékony, nagyon alacsony afrikai fekete srácokat és nagyon-nagyon-nagyon kövér fehér lányokat kézen fogva sétálni, vicces
ők tényleg nem a külsőt nézik, hanem azt, hogy kinél érnek el sikert legkönnyebben és persze hogy fehér legyen
Ez nem rosszindulat.Ha te a vékony nőket anorexiásoknak nevezed, akkor miért ne mondhatnám rád , hogy dagadt vagy.
Amugy meg szerintem is csak azért van ez, mert nekik mindegy hogy milyen csak nő legyen.
a válaszokból remekül leszürhető, milyen bunkó a magyar lakosság nagy része
nem a vékony nőket nevezem anorexiásnak, hanem akik azok.
Ne haragudj, de aki 170 cm 50-55 kg szerintem az normális. Tudod hány nő akar lefogyni iylen súllyal? Szerintem az durva. Én 172 cm vagyok és 60 kg. Én így meg vagyok elégedve magammal. Vagy már én is kövér vagyok?
Egyszerű és primitív leszek, de valahogy gyűlölöm a te fajtádat....:)
Egy mocskos, ebolás niggerrel akarsz összeállni??Remélem elkapsz majd valamelyiktől valamit, minden tekintetben kihasznál, aztán majd 2x is meggondolod, hogy kivel állsz össze.Az igaz, hogy a fekáknak bármilyen FEHÉR nő megfelel, de azt eddig csak gondoltam, hogy a kövér csajoknak bármilyen férfi egyed jó, ezután már tudom is.Amúgy az adataid alapján nem lehetsz túlsúlyos, viszont te annak tartod magad.
Csók mindenkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!