Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi a baj azzal, hogy a feketék...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a baj azzal, hogy a feketék szeretik a duci nőket? Részletesen lent.

Figyelt kérdés

Egy csomó fórumon találkoztam azzal a megjegyzéssel, rendkívül gúnyos formában, hogy a feketéknek a kövér nők jönnek be, vagy nekik mindegy, hogy néz ki a nő.

Szerintem csak arról van szó, hogy hozzájuk SZERENCSÉRE még nem jutott el a tömegmédia, ami az anorexiás plázacicákat súlykolja a világra. Szerintetek?

2010. máj. 28. 18:40
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

te meg egy bunkó, sötét majom vagy utolsó.

Miből gondolod, hogy minden fekete ebolás? Ha bejártál volna a földrajz órára, akkor tudnád, hogy a nem csak dzsungel van Afrikában, az egy földrész, ahol különböző fejlettségű országok vannak, mint Európában vagy Ázsiában, te kotonszökevény!

2011. máj. 9. 16:51
 12/13 anonim ***** válasza:
0%

:DDDDDDDDDDDDD

köszönjük Emese, és ha már iskolában érzed magad, akkor már nem is maradt más dolgod, minthogy "ülj le, egyes!".

Remélem valamelyik előember azóta már kihasznált és "véletlenül" pont ebolás is volt:D;)

2011. máj. 9. 20:50
 13/13 anonim válasza:
100%

2011-05-08 22:32

te meg egy rohadt nagy rasszista lehetsz. Nem tudok erre mit mondani mint,hogy Magyarország én így (nem) szeretlek.

Kérdezőnek: Bocsi,hogy ilyen későn írok de csak most olvastam a kérdésed és erre az egy válaszra kénytelen voltam válaszolni mivel utálom a diszkrimináció bármilyen formáját.

2012. júl. 19. 20:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!