Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találok igazán duci lányokat alkalmi kapcsolatra?
Figyelt kérdés
Anyagitól mentesen.2011. szept. 15. 20:24
2/8 anonim válasza:
Állatkertbe a vizilók, és az elefántok között nézelődj.
3/8 anonim válasza:
Végre egy olyan kérdés, amit én eddig nem mertem feltenni.
4/8 anonim válasza:
Azokat a legkönyebb megdönteni ...
5/8 A kérdező kommentje:
Hát akkor mutass egyet, de arcra szép legyen :)
2011. szept. 15. 20:32
6/8 anonim válasza:
Elképesztő mennyi bunkó tróger van itt. Miért lenne könnyebb megdönteni?
Aki alkalmi kapcsolatot akar, az teljesen mindegy,hogy kövér vagy sovány, ez attól teljesen független, erkölcsi hozzáállástól és fizikai szükséglet függő.
Épp ugyanott lehet megtalálni az ilyen nőket, ahol a vékony alkalmi kapcsolatot vállaló nőket.
8/8 anonim válasza:
Köszönöm, de én nem vagyok kövér :) Csak utálom, ha az emberek bunkók. Ugyanígy megvédek egy szemüveges, egy elálló fülű embert és mindenki mást is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!