Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem szeretik a pasik a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?

Figyelt kérdés
2012. máj. 6. 21:49
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/79 anonim ***** válasza:
37%
A kövér fiúk szeretik a kövér lányokat. És szerintem ez így oké. Amúgy azért nem szeretik a rendes, helyes pasik a duci nőket, mert nem szépek. Egy nő akkor szép, ha vékony (de azért ne anorexiás, a pasik azt mondják "Legyen mit fogni rajta"). Sajnos a már tele van kövér nőkkel, ma is amikor jöttem hazafelé láttam két kb. 100 kilós nőt. -.- Túl sok a chips, kóla, csoki, stb.
2012. máj. 9. 15:19
 32/79 anonim ***** válasza:
Honnan veszed, hogy nem szeretik?! Én pl. - sokakkal egyetemben - imádom őket! A gebék nem érdekelnek.
2012. máj. 10. 06:37
 33/79 anonim válasza:

És szerinted egy nő csak akkor szép ha sovány?!

Te mindig az alkatot nézed először??? És ha nem vékony akkor már nem is szép???? Amúgy meg, nem csak azok kövérek akik sokat esznek, hanem lehet egészségügyi problémájuk is. Erre nem gondoltál még?

És képzeld láttam már NAGYON helyes pasikat duci lányokkal.

2012. máj. 10. 06:52
 34/79 anonim ***** válasza:
100%

Ez így nagyon nem igaz. Talán csak a környezeted nem jó valami, lehet, hogy akikkel találkozol azok úgy gondolkoznak, hogy ha valaki nem 50 kg akkor már nem is szépek. Vagy az is lehet, hogy van a tömegben valaki akinek tetszel csak a haverok miatt nem képes eléd állni, mert szégyenli magát.

Ha kicsit kimozdulsz talán találsz te is valakit.

Én sajnos 160 cm-mel vagyok 84kg, próbálok ellene tenni, de sajnos nem megy gyorsan. Nemrég fogytam 20 kg-ot, és csak annyit tettem, hogy nem ettem kenyeret és tésztát. Az pedig, hogy mikor eszik ez ember az tőle függ és lehet, hogy most sokan megfognak kövezni, de én úgy fogytam le azt a 20 kilót, hogy reggel munka előtt fél 9 körül reggeliztem 1 nagy gyümölcsös joghurtot, vagy 30-40 dkg párizsit kenyérfélék nélkül. Aztán ebédre vagyis 1-2 óra körül ebédeltem rendelt kaját, általában rántott-húst krumplival, vagy valami finom magyaros kaja (székelykáposzta, pacal)(semmi fogyókúrázás, update, vagy hasonló), vagy kéthetente egyszer 32cm-es pizzát, mert a szervezetem néha kívánta a szénhidrátot.

Vacsi meg 21 órakor volt nekem (akkor értem haza) és mivel anyum öregek napközi otthonában dolgozott általában valamilyen menzakaját ettem. És bár mindenki azt mondta, hogy nem szabad 6 után enni, nekem mégis sikerült lefogynom. Szóval, az hogy hogyan étkezel, én úgy tapasztaltam, hogy csak tőled függ és a testedtől.

De, hogy a kérdésedre is reagáljak, majdnem 2 éve találkoztam a jelenlegi párommal és őt nem zavarja, hogy ilyen vagyok. Persze, ha panaszkodok neki, hogy nem megy a fogyás poénkodik, meg bátorít, de akkor is azt mondja őt nem zavarja és nagyon szeret engem. Így csak azt tudom mondani, tedd azt amit én, állj fel a számítógép elől, és menj el szórakozni, és hidd el, hogy megtalálod akit keresel. :)

29/l

2012. máj. 10. 08:29
 35/79 anonim válasza:

Az életkor kérdésének kizárására szögezzük le az elején, én 33 éves vagyok.

Az, hogy általánosítva azt mondod, hogy nem szeretjük a duci nőket, nem igaz. Nekem ez sosem volt szempont. Két dolog számít igazán, az egyik az ápoltság, a másik a kisugárzás. Vannak férfiak, akik persze csak a "vékony" nőkre buknak, ugyanúgy, ahogy vannak nők, akik csak a "csupaizom-kopaszvagyok" pasikat kedvelik, de szerintem ők vannak kisebbségben. Egy teltebb lány, aki ad magára, igényes, de nem beképzelt, jó beszélgetőtárs és odaadó is (minden tekintetben... khmmm... :D ), a pasik nagy részét el tudja csábítani.

Oh, igen, és hozzátenném, hogy a leírt adatok alapján te egyáltalán nem vagy duci. :)

2012. máj. 10. 08:42
 36/79 A kérdező kommentje:
Most mértem meg magam!71 kg vagyok!Fogytam 4 kg! :D De viszont a hasam gáz!101 cm.A combom 60,a mellem 115.Úgyhogy van itt probléma!26 éves vagyok,úgy érzem lassan kifutok az időből.Tennem kell vmit,h a pasik egyáltalán észre vegyenek!
2012. máj. 10. 08:45
 37/79 anonim válasza:
Ez kicsit tul nagy kőr "Pasik" nem kéne általánositani, egyrészt Szeretik "szeretni" "szerető" szeretni lehet bárkit nem suly fogja ezt megszabni és a te sulyod semmi kép sem vészes és ha pasid kritizál ezért akkor velle van a gond nem velled nekem pl 170cm 110 kg (terhes) mna de akkor is átlag sulya 90 - 100 között nekem meg 64 - 70 és a sok "sexy" csaj idejig orráig jó láttam sírni vékony csajokat sé írigykedni hogy bár ne igy lenne 18 - 25 éves korig érdekes ez de szeretettnek semmi kőze kérdésed ugy szebben szolna miért kedvelik vagy miért "dugnának" mert szeretetthez semmi köze a kövérséghez
2012. máj. 10. 09:11
 38/79 anonim ***** válasza:
hát szerintem eggyáltalán ne aggodj az alakod miatt.nekem abszolut bejön az ilyen alkat.ha a magad kedvéért szeretnél fogyni,hát fogyj.sok pasinak bejön a kteltebb alkat.akik ide irkálnak meg tizen éves tinik.az ö véleményükre meg nem kell adni.mert még fiatalok.azt se tudják mi a jó.ha sovány nö kell nekik hát tessék.megtalálja zsák a foltját.
2012. máj. 10. 13:05
 39/79 A kérdező kommentje:
Ti hány évesek vagytok?Jah és köszönöm,hogy ilyen aranyosak vagytok! :)
2012. máj. 10. 14:59
 40/79 anonim ***** válasza:
38/39-es vagyok.én 36 éves.
2012. máj. 10. 17:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!