Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem szeretik a pasik a duci nőket?
Ki mondta hogy nem szeretik?
Valaki szereti,valaki nem. Én speciel birom a duci csajokat.
Hát én csak arra akartam rávilágítani, hogy ne találd furcsának ha valakinek azért nem jössz be, mert duci vagy, mivel neked meg azért nem jön be valaki, mert túl fiatal. Nem kell ezt túlkomplikálni meg vádolni a médiát meg a divatmagazinokat, hogy hogyan alakítják a férfiak ízlésvilágát. Egyszerűen mindenkinek más az ízlése, se senkire sem tudod ráerőltetni a sajátodat. Persze megpróbálhatod. Te egyébként még jobb helyzetben vagy, mert simán le tudsz fogyni, de az a srác mindig 10 évvel fiatalabb lesz nálad, szóval ezen nem tud változtatni. Szóval nem akarom megmondani neked hogy kivel jöjj össze, de azt kell hogy mondjam, rettenetesen képmutatónak és álszentnek tűnsz számomra.
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!