Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?
Figyelt kérdés
Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.
Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!
1-es: [link]
2-es: [link]
És végül 3-as: [link]
Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!
Írjatok cicababák, minél többen.
Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.
Minden kommentet értékelek!
2012. jan. 19. 17:43
51/59 anonim válasza:
A BMW, Audi, meg a Mercedes egy nagy rakás sz*r, de pont hozzád valók, barátom ;)! 33 évesen elég nagy f*sz vagy, te szánalmas b*rom!
20/F
52/59 anonim válasza:
Csak ennyit tudsz mutatni? Egy Cabrionak jobban örülnék. : D
18/N
53/59 A kérdező kommentje:
Jót nevetek a sok irígy, koldús fiú kommentjein! :-)
2012. jan. 21. 15:18
54/59 anonim válasza:
A Merci a cigányoké,a Bömbi a jaszkari suhanc f@szfejeké.
Neked az AUDI kell!
55/59 anonim válasza:
sztem 1 piro zsigulit vegyél.az tuti befutó :)
56/59 anonim válasza:
inkább vegyél egy merci s-osztályos autót vagy egy 7-es bmw-t,ezek se rosszak,de az ilyen ribancoknak a legjobb kell
57/59 anonim válasza:
Nekem az a benyomásom, hogy sántít ez a dolog nem is kicsit, ha értelmes lenne a kérdező okos is akkor ilyeneket nem írna le magáról h jó képű, mag ha van is pénze, a mai világban inkább titkolni szokták, hogy kinek mennyi pénze van. És nem pedig dicsekszenek vele..... Mellesleg akármit le lehet írni, bármit főleg így anonim módon, azt ír az ember magáról amit akar, úgy sem derül ki. lehet hogy épp az ellenkezője, lehet hogy dagadt, meg pobt szegény, iylen autók a láthatáron sincsenek.... :D Én a cicababáknak a kanyarban sem vagyok, tök átlagos vagyok valszleg nem a kérdező esete, és nem is szoktam ide írogatni, csak olvasom néha ha van időm.... De hogy valaki 33 évesnek adja ki magát aki elméletileg még jó pasi és autói vannak, sztem nem igaz az egész, vigyázzatok csajok az ilyen alakokkal, számomra nem hiteles
58/59 anonim válasza:
Előző vagyok, ott már nagy bajok vannak, ha valaki az ilyennek bedől és nyilván tudja a kedves kérdező is, hogy a cicababák nem pont az eszükről híresek és naivak is, sok mindent be lehet velük etetni. Mivel hogy a cicababák felé irányult a kérdés, ezért elnézést kérek...
59/59 anonim válasza:
Figyu kedves kérdező , ha igaz, ha nem a kérdésed és a hozzácsatolandó életed, az én véleményem pedig az h hót mindegy az autód h melyiket választod inkább gyúrj h te nézz ki f@szán jó szöveged legyen, jól meg tudd döngetni, és főként a legfontosabb pedig az h fizesd neki a kiadásait:szoli,köröm,plasztika,ruha,haj,smink,műszempilla,teló stb stb szóval le nem szarják ezt, a lényeg h eltartsad őket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!