Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?
Figyelt kérdés
Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.
Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!
1-es: [link]
2-es: [link]
És végül 3-as: [link]
Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!
Írjatok cicababák, minél többen.
Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.
Minden kommentet értékelek!
2012. jan. 19. 17:43
22/59 anonim válasza:
irigy komment xdddd hát, szerintem te sokkal irigyebb lennél rám mint én rád :D egy dagadt, pattanásos kis 10enéves pötsfej vagy, aki szüzen fog meghalni :) vagy ha nem, és tegyük fel igaz lenne amit állítasz, akkor is neked lenne okod irigykedésre :p
23/59 A kérdező kommentje:
"MrMultiErudite" = Irígység Felsőfokon! :-)
2012. jan. 19. 18:19
24/59 anonim válasza:
Engem alapból ha egy fiú leszólít a kocsijából nem méltatom különösebb figyelemre... Nem szeretem az ilyen módszereket. Csak felvág a kocsijára. :D A másik kedvenc mikor bömböltetik a zenét...
25/59 anonim válasza:
Jóképű lakótársam azzal a dumával hódít, hogy ő természetvédő és bicajjal jár, max tömegközlekedéssel. És annyi jó csajt kettyint meg amennyi jól esik neki, ált. heti 3-at. Ennyi a képlet, helyes pasi=buknak rá. Szerintem te nem vagy jóképű kérdező, ezért jár az eszed a hülyeségeken. :) 21/F
26/59 anonim válasza:
:DD abszolut :D az a külömbség kettőnk között, hogy én meg is valósítom az álmaimat, te pedig csak kirakod gyikra, mert még soha a jelentéktelen életedben nem ért semmi sikerélmény téged. mellesleg nem mondhatni hogy olyan nagyratörő álmaid lennének :D
27/59 A kérdező kommentje:
MrMultiErudite = Nyilván egy multiból netezel egy lopott okostelefonnal, aminek használatát 3 hónap alatt épphogy elsajátítottad! Szánalom! :-)
2012. jan. 19. 18:31
28/59 anonim válasza:
Tudod, ha tényleg igaz amit ide leírtál, akkor se kéne nagyon felvágnod, mert a magadfajta rétinégerek játékgépek üzemeltetéséből, hamiskártyázásból, vagy prostik futtatásából élnek. Amúgy azt hadd tegyem hozzá még hogy sose leszel jóképű. Nem látni az arcotokat a kosztól és a fekete napszemüvegtől. :P
29/59 anonim válasza:
Mindenki irigykedik mindenkire mert mindenkinek mindenkinél jobb minden rossz mindenki autó cicababa. Asszem összefoglaltam a dolgokat.
30/59 A kérdező kommentje:
"Amúgy azt hadd tegyem hozzá még hogy sose leszel jóképű. Nem látni az arcotokat a kosztól és a fekete napszemüvegtől. :P"
Jóképű vagyok immár 33 éve. Ez tény. De sajnos az is, hogy a bombanőknek Audi, Merci és BMW kell a fenekük alá. Aki mást ír, az hazudik.
Kosz? Miről beszélsz? Napi 2x zuhanyzom. Amúgy meg nincs is napszemüvegem, mert nem szeretem :-) Mellé lőttél :-)
2012. jan. 19. 18:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!