Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » PLÁZACICÁK! Melyik autóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?

Figyelt kérdés

Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.

Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!

1-es: [link]

2-es: [link]

És végül 3-as: [link]

Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!

Írjatok cicababák, minél többen.

Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.

Minden kommentet értékelek!

2012. jan. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6
 11/59 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok kimondottan plázacica, de a pasikat nem a kocsijuk, hanem a személyiségük alapján válogatom meg :)

Ha az 1. kocsiból szólnál ki nekem, vissza se néznék, már azt gondolnám hogy rétinéger vagy, mivel a gazdagabbik réteg pont ilyen kocsival furikázik.

Sok sikert :) :P

23/N

2012. jan. 19. 17:56
 12/59 A kérdező kommentje:

"Ha csúnya vagy akkor úgyis mindegy..."

Tudsz olvasni? Szerintem nem!

2012. jan. 19. 17:56
 13/59 A kérdező kommentje:

"Ha az 1. kocsiból szólnál ki nekem, vissza se néznék, már azt gondolnám hogy rétinéger vagy"

De ha meglátnál, hogy milyen jól öltözködöm és milyen jóképű vagyok, akkor lehet, hogy más lenne a véleményed.

És ha a 2-es vagy 3-as kocsiból szólnék ki kedves 23/N? :-)

2012. jan. 19. 17:59
 14/59 anonim ***** válasza:

Nem, nem jönnek be az ilyen "nagy az autóm, de kicsi a farkam" típusú autók :)

Amúgy az hogy jóképű vagy, az szubjektív dolog, lehet hogy én nem is találnálak annak. Ennyi :D

2012. jan. 19. 18:06
 15/59 anonim ***** válasza:

tudod milyen szánalmas vagy amugy? :D

mondom menj inkább vissza játszani a pötsöddel hü.lyegyerek

2012. jan. 19. 18:06
 16/59 anonim ***** válasza:

Rosszul csinálod........

De nagyon..........

2012. jan. 19. 18:07
 17/59 A kérdező kommentje:

"Nem, nem jönnek be az ilyen "nagy az autóm, de kicsi a farkam" típusú autók :)

Amúgy az hogy jóképű vagy, az szubjektív dolog, lehet hogy én nem is találnálak annak."

De nem kicsi, hanem pont jó.

Másik: Igen, te is jóképűnek találnál.

DE! Itt nem a jóképűségemről, hanem a PLÁZACICÁK autós igényeiről van szó. Ez a kérdés lényege és erre akarok választ!

2012. jan. 19. 18:09
 18/59 A kérdező kommentje:

Mi ez a sok irígy komment a pasik részéről?! Ebből nem kérek, köszi! Ti csak járjatok BMV-vel (igen, szándékos az elírás, mert a Busz, Metró, Villamos rövidítése) :-)

Mert a rosszindulatú kommentek erre utalnak.

2012. jan. 19. 18:11
 19/59 anonim ***** válasza:
Teljesen mind1 milyen vasdarabba teszed be a segged, a nők úgyis a pofikád alapján ítélnek meg, csak a média nyomja hogy ilyen meg olyan vasdarabot vegyél és gürizzél érte, hogy a külföldi gazdaság mégjobban erősödjön. Retek klub és társai áldozata vagy kérdező :) 21/F
2012. jan. 19. 18:13
 20/59 A kérdező kommentje:
De SAJNOS nem mindegy a plázacicáknak. Bár mindegy lenne. Örülnék neki, mert akkor most nem kellene autót váltanom csakis a cicababák miatt...
2012. jan. 19. 18:16
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!