Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?
Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.
Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!
1-es: [link]
2-es: [link]
És végül 3-as: [link]
Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!
Írjatok cicababák, minél többen.
Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.
Minden kommentet értékelek!
Én nem vagyok kimondottan plázacica, de a pasikat nem a kocsijuk, hanem a személyiségük alapján válogatom meg :)
Ha az 1. kocsiból szólnál ki nekem, vissza se néznék, már azt gondolnám hogy rétinéger vagy, mivel a gazdagabbik réteg pont ilyen kocsival furikázik.
Sok sikert :) :P
23/N
"Ha csúnya vagy akkor úgyis mindegy..."
Tudsz olvasni? Szerintem nem!
"Ha az 1. kocsiból szólnál ki nekem, vissza se néznék, már azt gondolnám hogy rétinéger vagy"
De ha meglátnál, hogy milyen jól öltözködöm és milyen jóképű vagyok, akkor lehet, hogy más lenne a véleményed.
És ha a 2-es vagy 3-as kocsiból szólnék ki kedves 23/N? :-)
Nem, nem jönnek be az ilyen "nagy az autóm, de kicsi a farkam" típusú autók :)
Amúgy az hogy jóképű vagy, az szubjektív dolog, lehet hogy én nem is találnálak annak. Ennyi :D
tudod milyen szánalmas vagy amugy? :D
mondom menj inkább vissza játszani a pötsöddel hü.lyegyerek
Rosszul csinálod........
De nagyon..........
"Nem, nem jönnek be az ilyen "nagy az autóm, de kicsi a farkam" típusú autók :)
Amúgy az hogy jóképű vagy, az szubjektív dolog, lehet hogy én nem is találnálak annak."
De nem kicsi, hanem pont jó.
Másik: Igen, te is jóképűnek találnál.
DE! Itt nem a jóképűségemről, hanem a PLÁZACICÁK autós igényeiről van szó. Ez a kérdés lényege és erre akarok választ!
Mi ez a sok irígy komment a pasik részéről?! Ebből nem kérek, köszi! Ti csak járjatok BMV-vel (igen, szándékos az elírás, mert a Busz, Metró, Villamos rövidítése) :-)
Mert a rosszindulatú kommentek erre utalnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!