Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Szívesebben járnátok egy DJ-vel, mint egy olyan sráccal akit aznap ismertetek meg a buliban?
17 éves vagyok, és DJ. Nem vallom magam rondának, sztem az átlag fiúk szintjét lazán verem. Arra vagyok kíváncsi hogy egy lány(értelmesebb fajta, nem taknyos diszkóp*csa) szívesebben összejönne-e velem így. Mivel a lányok szeretik az "extrém", nem mindennapi dolgokat, és valljuk be hogy DJ-ből sincsen olyan sok. Mármint a jó DJ-kből, főleg akiknek saját zenei stílusuk van, és nem divatzenét játszanak.
U.i.: A kérdésemet kiegészíteném azzal hogy producer is vagyok, magyarul saját zenéket is írok.
végre egy értelmes válasz ;)
persze nem arra gondoltam, hogy "én vagyok itt a dj, szeress belém...."
hanem egy téma beszélgetéskor, főleg hogy a zenéről bárkivel lehet beszélgetni, mivel azt mindenki szereti.
viszont erre allergiás is vagyok, főleg ha valaki bármiféle ismeret, tudás nélkül a zenei ízlésemet/stílusomat fikázza, és ő meg jön sp-vel, meg a többi divatb*zival, akiket a viva meg a többi szennymédia futtatott fel
Fl Studio 9, és Ableton Live 8
inkább az fl-t használom, de át akarok állni az abletonra a live actok miatt, meg venni egy akai kontrollert mellé
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!