Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak még ilyen emberek rajtam kívül, akik így érzik magukat? "Az a benyomásom támadt, hogy szívesebben sóvárogsz valaki után, akit úgysem kaphatsz meg soha, minthogy olyasvalakivel legyél, akit viszont igen. "
Figyelt kérdés
2011. máj. 31. 22:22
1/7 anonim válasza:
Tiltott gyümölcs, az mindig jobb mi?
Vigyél más téren egy kis színt az életedbe.
2/7 A kérdező kommentje:
Pontosan. De szörnyű ez így. Amint megtudom,hogy érdeklem a másik felet,engem nem érdekel.
2011. máj. 31. 22:25
3/7 anonim válasza:
velem MINDIG ígyvan..szerintem is szörnyű:S:S teljesen megértelek!
5/7 anonim válasza:
Igen, a hülyéknél ez így működik.
6/7 anonim válasza:
Hát hiába is várunk a tökéletesre,olyan nincs. Én már kaptam meg tiltott gyümölcsöt és akkora ráb*szás volt,hogy azt elmondani nem lehet. Többször is. Úgyhogy nekem már az se kell,aki után sóvárogni tudnék ... 23N
7/7 anonim válasza:
Azt hittem csak én vagyok ilyen idióta ><...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!