Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?
Figyelt kérdés
Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.
Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!
1-es: [link]
2-es: [link]
És végül 3-as: [link]
Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!
Írjatok cicababák, minél többen.
Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.
Minden kommentet értékelek!
2012. jan. 19. 17:43
31/59 anonim válasza:
Hidd el kérdező, főleg a plázacicákat nem érdeklik az anyagiak, csak a külső meg a divatmajomság. Nem kell gürizned a német tragacsért a használtautók.hu-n.
32/59 anonim válasza:
Egyszerűen csak, tanuld meg használni a farkad, tedd be nekik, ne szarozz :)
33/59 A kérdező kommentje:
Nem gürizek, mert megvan már rá a pénzem.
2012. jan. 19. 18:57
34/59 PetFen válasza:
Nem igazán a plázacica kategóriában sorolnám magam,de én is ahogy a többség az első képre "szavazók "..
35/59 A kérdező kommentje:
Köszi PetFen! Ez Hasznos volt! ;-)
2012. jan. 19. 19:01
36/59 anonim válasza:
Ha jó pasi vagy tőlem akár suzukival is jöhetnél értem, de ha mint férfi nem jössz be, akkor gyémánttal kirakott kasznijú Mercivel se mennél nálam semmire. Persze én nem vagyok plázacica, te meg arra pályázol, úgyhogy lényegtelenek az én igényeim. De ha k.rvát akarsz ne panaszkodj, hogy fizetni kell érte.
37/59 A kérdező kommentje:
Félreértés NE essék! Nem kurv@t akarok, hanem egy szép arcú és csinos csajt. Felőlem lehet a Tescoba is pénztáros. Nem érdekel. Mert a bankokbaban és pénzintézetekben dolgozó "páváktól" feláll a szőr a hátamon (pedig nincs is) :-)
2012. jan. 19. 19:07
40/59 anonim válasza:
2. válaszoló vagyok, látom magasröptű lett a vita XD
Bár 1-2 jó beszólás azért volt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!