Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » PLÁZACICÁK! Melyik autóba...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?

Figyelt kérdés

Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.

Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!

1-es: [link]

2-es: [link]

És végül 3-as: [link]

Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!

Írjatok cicababák, minél többen.

Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.

Minden kommentet értékelek!

2012. jan. 19. 17:43
1 2 3 4 5 6
 41/59 anonim ***** válasza:
Mi ez a sok hulladék? Jobbra nem telik, te amatőr? Öcsém, bújj el szerintem, mert ezekkel a trabant másolatokkal nem mész sokra.
2012. jan. 19. 19:57
 42/59 anonim ***** válasza:
Kérdező, réti feka vagy?
2012. jan. 19. 20:55
 43/59 anonim ***** válasza:
Nekem személy szerint leginkább azok az új fajta jeepek jönnek be pl. uj Toyota rav4 meg a Bmw...mondjuk szerintem az 1. auto a legmegnyerőbb de leginkább magadrol tegyel fel fotot mert mondjuk akármilyen playmate tipusu bomba nöt is talalsz azert a csajt is érdekli kivel fog az ágyba kikötni..mert a meseauto mégis csak egy tonna vas-müanyaggal-elektromosvezeték és olaj összesége...21éves elég jo külsejű csaj véleménye
2012. jan. 19. 22:29
 44/59 anonim ***** válasza:
Homoki nigger a kérdező szerintem.
2012. jan. 19. 22:48
 45/59 A kérdező kommentje:

Ilyen tipusú nők írjanak: [link]

Vagy ilyen: [link]

2012. jan. 21. 10:55
 46/59 anonim ***** válasza:
Audi A5
2012. jan. 21. 10:55
 47/59 anonim ***** válasza:
Az elso kocsiba szivesen beulnek veled:)
2012. jan. 21. 11:11
 48/59 anonim ***** válasza:
Ilyen csajok nem állnak le a fajtáddal, haver. Maradj inkább a magadfajtáknál!
2012. jan. 21. 11:25
 49/59 anonim ***** válasza:
hát azért elég gyér az izlésed ilyen csajt bármelyik tömödt buszmegálloban talalhatsz délutan 6körül...amugy a csajok nem igazán értenek annyira a kocsikhoz,ha már egy jobb márkásabbat látnak akkor is csillog a szemük, amugy meg magadnak veszed nem pedig a nönek...szoval szerintem te inkább csak ismerkedni akarsz itt a csali meg hogy annyi pézem van hogy ilyen kocsira is tellik...személy szerint sokkal jobb nő vagyok a baratomnak sportkocsija volt DE NEM A KOCSI MIATT voltam vele hanem mert szeretem..remélem többet nem kell mondanom..
2012. jan. 21. 11:49
 50/59 anonim ***** válasza:
mekkora karrier. gratulálok.
2012. jan. 21. 14:36
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!