Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
PLÁZACICÁK! Melyik autóba ülnétek be szivesebben?
Figyelt kérdés
Most akarok autót venni, kimondottan azért, hogy cicababa csajokat szedjek fel vele és vihessem őket ágyba.
Ilyen tipusú lányok válaszait várom, hogy melyik autóval van NÁLUK a legtöbb esélyem!
1-es: [link]
2-es: [link]
És végül 3-as: [link]
Amúgy 33 éves, jóképű pasi vagyok!
Írjatok cicababák, minél többen.
Elég ha egy 1-es, 2-est vagy 3-ast írtok.
Minden kommentet értékelek!
2012. jan. 19. 17:43
2/59 anonim válasza:
Én hapsi vagyok,de a Bömbire szavazom :-)
3/59 anonim válasza:
értem egym pasi csak helikopterrel jöhet úgyhogy ennyi. -.-
4/59 nielindi válasza:
ha azt hiszed, h ennyi elég...
de én a bömbit elfogadnám magamnak
5/59 anonim válasza:
utolsó: ennyi pontosan elég a nők 70%-ának :D
6/59 anonim válasza:
Én nem vagyok plázacica és nem is érdekel egy hapsi autója de szerintem az 1. a legszebb :)
7/59 anonim válasza:
Ha csúnya vagy akkor úgyis mindegy...
8/59 anonim válasza:
csak ilyen kis kategóriás kocsikat a4, c-osztály :D nálam az autók egy a6 méretével kezdődik minimum !!!!
9/59 anonim válasza:
33 évesen az a legnagyobb gondod, hogy milyen méregdrága autóban hurcolázd a ribancaidat? GRATULÁLOK!
10/59 anonim válasza:
fake
amugymeg elég szar kocsik ezek, még a hammernél is szarabbak, az is csak arra jó hogy azt hidd hogy most mutatod hogy ki vagy, de közben nem.
menj vissza játszani a @oddal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!