Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit szólsz a prostik elvárásai...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit szólsz a prostik elvárásaihoz? Ezt egy szakfórumon olvastam, mint az egyik lány intelmeit.

Figyelt kérdés

>>Aki k*rvaként kezel, azzal k*rvaként is bánok: ''Elmentél? Végeztél? Akkor itt a törülköző, ott a fürdőszoba, szevasz.''

Kedves vendégeim: dobjátok be magatokat, kedveskedjetek egy kicsit annak a lánynak, vigyetek ajándékot, csókoljátok meg a nyakát, ha engedi, a száját, nyaljátok ki a pináját, kényeztessétek, simogassátok a testét, és akkor nem jöttök el tíz perc után lógó orral...

Aki csak szopatni akar az ne itt keresgéljen: az egészségügyi ürítést az utcasarkon vagy az országút mellett sokkal olcsóbban megkapja öt perc alatt.<<

Fiúk és lányok válasza is érdekel, akár voltatok már örömlánynál, akár nem.

2011. dec. 13. 21:10
1 2 3 4 5 6
 41/58 szamóca.. ***** válasza:

na. így gondoltam én is, csak intelligencia híján nem igen tudtam átadni az embereknek ezt, de igen, szépen leírtad.

a rendszer igazságtalanságával meg már aztán lehet vitatkozni, csak nem éri meg.

2011. dec. 14. 00:23
 42/58 szamóca.. ***** válasza:
mmint az én intelligenciám híján, mielőtt valaki félreértené:)))
2011. dec. 14. 00:24
 43/58 anonim ***** válasza:
53%
Nevetséges. Ha egy prostival nem beszélsz szépen, de több pénzt adsz, mint amennyit ő kér, akkor még a szart is megeszi, ha erre utasítod. Ha lenne cseppnyi önérzete, (női) méltósága, akkor nem prostituált lenne. S felém ne támasszon elvárásokat egy olyan "nő" akinek büdösebb a munka, mint napi 8-10 pénisz...
2011. dec. 14. 02:32
 44/58 anonim ***** válasza:
47%
Úgy hiszem, a kisasszony félreért valamit; ő itt nem királylány, hanem eladó termék, de ha nem tetszik a portéka, akkor a vevő nem fog visszamenni, sőt az ismerőseinek sem fogja ajánlani. Sürgősen változtatnia kellene a mentalitásán, máskülönben hamar felkopik az álla.
2011. dec. 14. 03:03
 45/58 menta34 ***** válasza:
51%

Összekeveritek a dolgokat :)

Aki k*rvaként kezel egy bérnőstényt annak k*rvára volt/van szüksége és nem barátnőre, innen kezdve pont leszarja, hogy a nő mit akart, ellenben részletesen megalkuszik előtte és szükség szerint számon kéri fázisról fázisra amiért fizetett.

Aki viszont barátnőt keres egy bérnőstényben az sokkal szarabb helyzetben van! Hiába kedveskedik, jó eséllyel fog k*rvaként hozzáállást kapni mint "barátnő feeling"-et. Én spec. ezért is szoktam azt mondani mindenkinek aki barátnőre, szeretkezésre vágyik, hogy ne k*rvázni menjen...

2011. dec. 14. 06:02
 46/58 anonim ***** válasza:
74%
én voltam a 36-os,szerintem maga a prostitúció egy nőnek a megalázó, a férfinak pedíg szintén az, hiszen mért menne ilyenhez, ha jut neki normális,szóval érted?de ezen könyen lehet változtatni, senki nem menjen prostihoz, és nem lesznek ilyen gondok.jó tudok olyanról, hogy jónéhányan azért mennek el, mert el kell tartania 1 esetleg 2 kisgyereket, és nincs senki akire számíthatna,tehát nincs igazán választása,és megértem, ha nő lennék, én is megtenném, ha a gyerekeim sorsáról lenne szó.de azon aookr sem változtat a dolog, hogy egy szolgáltatásért fizet az ember, a a nő törődésre, gyengédségre vágyik, keressem férjet.és akkor az anyagi problémái is rendeződnek.mert ha egy vendéglőben rendesen fizetsz a kajáért, de nem emberként, hanem egy épp téged kiszolgáló rendszer részeiként tekintesz a szakácsra/pincérre, senki nem fog utálni érte, mert fizettél.és ha egy szolgáltatást veszel igénybe, akkor az a lényeg.lehetsz te akármien úriember, ingyen semmit se kapsz, ami pénzbe kerül.de lehetsz akármekkora bunkó,amíg fizetsz
2011. dec. 14. 08:34
 47/58 anonim ***** válasza:
57%

08:34

Ártatlan, romlatlan lelkű nőként gondolsz a prostituáltakra, pedig a legtöbb sötét, mint az éjszaka, tanulni buta, dolgozni lusta, de szép és fiatal, hát inkább szétteszi a lábát és lenyel mindent, minthogy egy munkahelyen kelljen nyelnie... méghogy a gyerekei jövője, inkább egy Louis Vuitton táska a cél, amivel lehet dicsekedni a barátnők előtt. És ha már itt tartunk, inkább mindenről mondjanak le, éljenek szűkösen, minthogy a gyerek, vagy kamasz egyszercsak rájöjjön, hogy a tulajdon édesanyja a pitsájával teremti elő a jobb körülményeket.

2011. dec. 14. 09:44
 48/58 anonim ***** válasza:

"jónéhányan azért mennek el, mert el kell tartania 1 esetleg 2 kisgyereket, és nincs senki akire számíthatna,tehát nincs igazán választása,és megértem, ha nő lennék, én is megtenném, ha a gyerekeim sorsáról lenne szó."

Ez esetben helyes lenne a szófordulat, hogy a kurv@ anyád :D.

2011. dec. 14. 10:37
 49/58 anonim ***** válasza:
én írtam azt, hogy he gyereket kell eltartani...,hát gondolom hogy a legtöbb nem azért csinálja,de ha mégis, ebben a munkanélküliségben, van olyan, hogy vagy elmegy qrvának, vagy mehetnek a gyerekek intézetbe.mert nincs kire számítania a nőnek.de ahogy mondtam, gondolom nem ezért csinálja a legtöbb, de azért írtam ezt, mert ez az egyetlen elfogadható indoka annak, hogy ha valaki ilyenre adja a fejét
2011. dec. 14. 10:54
 50/58 A kérdező kommentje:

#40: Az első bekezdésben a szememben a mutyizást, az urambátyám rendszert élteted, ami a vállalkozók és politikusok korrupt viselkedésének kisemberekre szabott megfelelője.

A második bekezdés kapcsán pedig csak ismételni tudom magam. Érzéketlen leszek, de ne oldódjon fel, ne essen jól neki a szex! Nem azért, mert szadista vagyok, hanem mert azért kapja a pénzt, hogy a kedve ellenére történő, benne esetleg viszolygást keltő aktushoz is jó képet vágjon. Ha azzal akarok foglalkozni, hogy a másiknak is jó legyen, akkor miért fizessek neki? Egy párkapcsolatban szem előtt tartom, hogy jó legyen a partneremnek, egy üzleti kapcsolatban nem tartozik rám a másik fél élvezete. Ismét egy viccet idéznék, mikor a prosti vásárol a boltban, az eladó mondja, hogy hamis a bankjegy, mire a lány rémülten: te jó ég, akkor engem megerőszakoltak!

#49-essel enyhítő körülményként ábrázoljátok, ha a gyerekeiért végzi a munkát. Nem lehet, hogy jobb lenne őket kiemelni egy olyan családból, ahol erre kényszerül az anyuka?

*Hogy az esetleges személyeskedéseknek elejét vegyem: az egyes szám első személyű mondatok továbbra is csak szófordulatok, nem járok fizetős lányokhoz.

2011. dec. 14. 14:15
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!