Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit szólsz a prostik elvárásaihoz? Ezt egy szakfórumon olvastam, mint az egyik lány intelmeit.
>>Aki k*rvaként kezel, azzal k*rvaként is bánok: ''Elmentél? Végeztél? Akkor itt a törülköző, ott a fürdőszoba, szevasz.''
Kedves vendégeim: dobjátok be magatokat, kedveskedjetek egy kicsit annak a lánynak, vigyetek ajándékot, csókoljátok meg a nyakát, ha engedi, a száját, nyaljátok ki a pináját, kényeztessétek, simogassátok a testét, és akkor nem jöttök el tíz perc után lógó orral...
Aki csak szopatni akar az ne itt keresgéljen: az egészségügyi ürítést az utcasarkon vagy az országút mellett sokkal olcsóbban megkapja öt perc alatt.<<
Fiúk és lányok válasza is érdekel, akár voltatok már örömlánynál, akár nem.
szerintem igaza van
ha csak üríteni akarsz azt egyedül is megoldhatod, sejtem még a férfinak is feelingesebb ha rendszer szeretkezés látszata van a dolognak, nem csak megdugja és otthagyja. az ajándék túlzás, az nem. de ha már fizetsz használd ki:D
Ezek a lányok nem utcaszéli prostik. Én pont minap olvastam az egyik oldalt, volt interjú az egyik csajjal.
Ezek tök átlagos lányok kicsit szebb kiadásban. Odafigyelnek a higéniára, a kúltúrált bánásmódra és hogy jól érezzétek magatokat. Az útszéli leszop kifizeted, hellószia.
Ezek a lányok inkább ilyen barátnő pótlékok. Kifizetsz egy órát, kellemesen eltöltitek...
De olvass sztorikat is, amit a "vásárlók írtak". Rengeteg oldalon vannak kommentárok.
A buszsofőrnek sem viszek bonbont és nem adok neki puszit.
Egyébként 8 másik férfi járt ott ahova nekem a nyelvemet illeszteni kellene. Bocs ha nincs hozzá gusztusom.
Sosem kurv@'ztam és nem is fogok, a diszkós csajok a legrosszabb esetben 5 felesen belül megvannak.
különösebben nem hat meg a prostik lelki világa :D
nyilván van olyan prosti aki annyira szép és annyira tud ba*szni, hogy elvárásokat támaszthasson. Viszont kétlem, hogy egy átlag szobára járó lány a nagy gazdasági válság közepette válogathat a kliensek közül. azzal ke*fél aki fizet...
Emberek vagyunk kérdező. A prosti is ember.
A kérdés, hogy te milyen ember vagy... Én egy prostival sem bánnék úgy mint egy kutyával. Ő is ember, ráadásul sz@r munkát végez az Én örömömre. Attól, hogy nem papnak tanult még őt is lehet tisztelni.
21F
lehet ezen vitatkozni, de!
egy ház annyit ér amennyiért éppen el tudod adni, nem annyit mint amennyit kapni szeretnél érte!
Szóval a filozófiád szerint ha valakinek fizetsz a munkájáért az már nem érdemli meg a tiszteletet. Gondolom de azoknak a parasztoknak a táborát képviseled akik bunkóznak az eladókkal és pincérekkel.
u.i.: ironikus, hogy a viccben is pont parasztbácsi van...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!