Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az érdekellne hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ryu19 kérdése:

Az érdekellne hogy nekem magasak az elvárásaim magamhoz képest vagy tényleg csak peches vagyok, esetleg túl félénk volnék? 19/F

Figyelt kérdés
19 éves Budapesti srác vagyok. Voltaképp arra volnék kíváncsi hogy mi lehet az oka hogy nehezen találok párt magamnak. Külsőleg nem vagyok ronda, vékony vagyok meg kicsit gyerekpofis szerintem, de nem hinném h ez annyira elfogadhatatlan dolog lenne. Belsőleg meg ami rossz tulajdonsággal rendelkezek az talán az egoistaság, és a túlzott félénkség.(Lehet hogy még vannak rossz tulajdonságaim amiket esetleg én még nem veszek észre:/) Rendes, kedves, megértő hűséges vagyok. Nincsenek túl nagy elvárásaim szerintem. Legyen normál vagy karcsú testalkatú és lányos arca legyen. Belsőleg meg: ne cigizzen, ne piáljon és ne egy mai elfajzott rib@nc legyen. Hol találhatnék hozzám illő lányt? Vagy túl magasak az elvárásaim? A gond az hogy tényleg nehezen megy az ismerkedés(nem szokásom kezdeményezni), nem igazán szoktam eljárni szórakozni, mert kétlem h ott találnék rá arra a lányra akire nekem szükségem van. Várom a véleményeket. ( És most minden hülye választ mellőzzetek légyszives. Kösz. )
2011. dec. 13. 17:12
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Ez így tök jó, de konkrétan akkor fejtsd ki, hogy HOL is tudnál ismerkedni szerinted? Utca kilőve, mert nem szeretsz kezdeményezni. Akkor HOL?
2011. dec. 13. 17:16
 2/16 anonim ***** válasza:

"ami rossz tulajdonsággal rendelkezek az talán az egoistaság" vs. "Rendes, kedves vagyok" most akkor meik?

"nem szokásom kezdeményezni"

"nem szoktam eljárni szórakozni"

Ezeket te irtad most akk mi a kérdés? benne van a kérdésedben a válasz...

2011. dec. 13. 17:16
 3/16 szamóca.. ***** válasza:

egoizmus és félénkség? ezt nem értem hogy függ össze...

nem jársz szórakozni, nem kezdeményezel, és kilövöd a nők 90%-t?

és még azt kérdezed miért találsz nehezen párt magadnak?:D

2011. dec. 13. 17:22
 4/16 A kérdező kommentje:

Első válaszadó: Hát ötletem nem igen van ezért tettem fel a kérdést, hátha nálam okosabb ember kitud segíteni valami tanáccsal.

Második kommentelő: Igen, kicsit egoista vagyok, de attól még rendes és kedves is vagyok, nem értem miért ne függhetne össze a kettö.

Harmadik válaszadó: És akkor vele m van a baj h a 90%-át kilövöm? Ezek szerintem elég alap dolgok úgy hiszem...

2011. dec. 13. 17:25
 5/16 anonim ***** válasza:
Minek kötekedsz a válaszokkal,te kérdeztél , válaszoltunk, nem az elvárásaid magasak, hanem sz@rul álsz az egészhez, hacsak nincs kurv@nagy mákod, vagy nem változol a büdös életben nem lesz normális barátnöd, ennyi, remélem ez igy érthetö.
2011. dec. 13. 17:29
 6/16 anonim ***** válasza:

Tudod mi az h egoista? Önközpontu önző öncélu. Nem mások érdeklik hanem sajátmaga az ien ember nem kedves és rendes legalább is nem hosszu távon az tuti!

Am igaza van szamócának nem jársz sehova, nem kezdeményezel nem csinálsz semmit csak lenézed a csajok 90%-át (el árulom te se vagy jobb tőllük!) otthon ülsz nem csinálsz semmit és csodálkozol h nincs csajod? :P Hát így nem is lesz sztem :P

2011. dec. 13. 17:29
 7/16 A kérdező kommentje:

Jójó, értem én...

Am bizonyos helyzetekbe megesik h csak magamra gondolok, de am odaadó és kedves vagyok szerintem.

De azt hiszem a lényeg átjött h változtatnom kell a hozzáállásomon és akkor becserkészhetek a nekem megfelelő lányt:) Köszönöm szépen a válaszotokat, további szép estét. Sziasztok.

2011. dec. 13. 17:35
 8/16 szamóca.. ***** válasza:
hát figyelj engem ugyan nem zavar hogy kilövöd a 90%-át, csak akkor ne csodálkozz ha a maradék 10nek meg te nem kellesz:D
2011. dec. 13. 17:43
 9/16 A kérdező kommentje:

Őszintén belegondolva szerinted tényleg sokat várnék el? Pia miatt spl rossz dolog elsüllhet..Cigi meg hát káros, később gyerek?..Nem tartom jó ötletnek.

Külsőleg se hiszem h kiszűrném a 90%-ot.. De egyetértek hogy összességébe sajnos tényleg oda a 90% ami persze elég szomorú...

2011. dec. 13. 17:51
 10/16 szamóca.. ***** válasza:
nem mondtam hogy sokat vársz el. azt mondtam, hogy ezzel kilövöd a 90%-t. ezt veheted társadalomkritikának is vagy aminek akarod, de a lényeg: te szopod be vele :))
2011. dec. 13. 17:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!