Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekellne hogy nekem magasak az elvárásaim magamhoz képest vagy tényleg csak peches vagyok, esetleg túl félénk volnék? 19/F
"ami rossz tulajdonsággal rendelkezek az talán az egoistaság" vs. "Rendes, kedves vagyok" most akkor meik?
"nem szokásom kezdeményezni"
"nem szoktam eljárni szórakozni"
Ezeket te irtad most akk mi a kérdés? benne van a kérdésedben a válasz...
egoizmus és félénkség? ezt nem értem hogy függ össze...
nem jársz szórakozni, nem kezdeményezel, és kilövöd a nők 90%-t?
és még azt kérdezed miért találsz nehezen párt magadnak?:D
Első válaszadó: Hát ötletem nem igen van ezért tettem fel a kérdést, hátha nálam okosabb ember kitud segíteni valami tanáccsal.
Második kommentelő: Igen, kicsit egoista vagyok, de attól még rendes és kedves is vagyok, nem értem miért ne függhetne össze a kettö.
Harmadik válaszadó: És akkor vele m van a baj h a 90%-át kilövöm? Ezek szerintem elég alap dolgok úgy hiszem...
Tudod mi az h egoista? Önközpontu önző öncélu. Nem mások érdeklik hanem sajátmaga az ien ember nem kedves és rendes legalább is nem hosszu távon az tuti!
Am igaza van szamócának nem jársz sehova, nem kezdeményezel nem csinálsz semmit csak lenézed a csajok 90%-át (el árulom te se vagy jobb tőllük!) otthon ülsz nem csinálsz semmit és csodálkozol h nincs csajod? :P Hát így nem is lesz sztem :P
Jójó, értem én...
Am bizonyos helyzetekbe megesik h csak magamra gondolok, de am odaadó és kedves vagyok szerintem.
De azt hiszem a lényeg átjött h változtatnom kell a hozzáállásomon és akkor becserkészhetek a nekem megfelelő lányt:) Köszönöm szépen a válaszotokat, további szép estét. Sziasztok.
Őszintén belegondolva szerinted tényleg sokat várnék el? Pia miatt spl rossz dolog elsüllhet..Cigi meg hát káros, később gyerek?..Nem tartom jó ötletnek.
Külsőleg se hiszem h kiszűrném a 90%-ot.. De egyetértek hogy összességébe sajnos tényleg oda a 90% ami persze elég szomorú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!