Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek túl nagyok az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek túl nagyok az elvárásaim vagy mi? Velem van a baj?

Figyelt kérdés
Szóval már majdnem 16 éves vagyok rendes gyerek vagyok nem dohányzom,nem iszom alkoholt és nem drogozok.Azért ezt elvárom attól is akivel kapcsolatom lenne.De eddig sajna nem nagyon volt komolyabb de szeretnék valakivel végre igazán összejönni csakhogy ugye szinte minden csaj dohányos stb.Szóval szerintetek túl nagy elvárásaim vannak?
2011. nov. 16. 17:04
 1/9 anonim ***** válasza:
minden csaj dohányos? mi a fene? nálunk az osztályban ketten dohányoznak, és ők... hogyismondjam, kicsit furák. mondjuk az egyik nagyon jó fej. nyisd ki a szemed, haver, ott fognak mászkáni a nemdohányos lányok.
2011. nov. 16. 17:05
 2/9 A kérdező kommentje:
Hol vagytok nem dohányos lányok akikkel nem jár senki?Amúgy te merre vagy felénk szerintem ritka az ilyen :(
2011. nov. 16. 17:08
 3/9 anonim ***** válasza:
Nem nagyok azok az elvárások!Légy türelmes!!!Eleinte lehet, hogy kompromisszumokat kell kötnöd a másik nem irányában, de meg fog jönni az igazi!Hidd el!Nekem 30 évesen jött!Igaz volt vagy 50 ismeretségem, de inkább válogass, mint hogy egy elsiess valamit!
2011. nov. 16. 17:09
 4/9 DakotaDamon ***** válasza:
Nem cigizek, nem drogozok. Nemrég dobott ki a pasim. Van ilyen.
2011. nov. 16. 17:12
 5/9 A kérdező kommentje:
Ohh' az jó ha egykorú vagy velem akkor még meg is ismerkedhetünk felőlem :D
2011. nov. 16. 17:18
 6/9 anonim ***** válasza:
én pest megyei vagyok, ahol nyilván sokféle ember van, de más helyek is dugig vannak normális lányokkal. hátha nem tőled akar majd tüzet kérni álmaid csaja.
2011. nov. 16. 17:22
 7/9 A kérdező kommentje:
Ja igen volt már ilyen hogy láttam egy szép lány odamentem hozzá megkérdezni van-e tüzed mire ő igen mondott na már nem is volt olyan szép mikor rágyújtott...
2011. nov. 16. 17:24
 8/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kicsit finnyás vagy a cigarettával kapcsolatban. Ha valakit szeretsz, akkor avval néha kompromisszumot kell kötni. Ha majd találkozol vele, nyilván ő sem fog majd azért kidobni, mert pl kávézol. A nagybácsimék már 15 éve együtt vannak úgy, h a párja cigizik (nyilván az erkélyen vagy vhol ott, ahol a másikat nem zavarja). Tökéletes a kapcsolatuk. ÉS a nem iszik alkoholt alatt azt érted, h még szilveszterkor egy pohár pezsgőt se, vagy egy egy buli alkalmával megengeded neki, h kicsit becsiccsentsen a csajokkal...?
2011. nov. 16. 17:28
 9/9 A kérdező kommentje:
Nem tehetem meg mivel asztmás vagyok és nem bírom a cigaretta füstöt.De mondjuk néha egy két sör vagy ilyesmi elmegy csak ne az árok széléről kaparjam össze szegény lányt...
2011. nov. 16. 18:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!