Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? Részletek lent.
Nekem megfelelő lány, aki(nek):
-Kb. 170-175 centi magas. (pár centi eltérés nem számít)
-Szép az arca. Ezt nehéz definiálni, főleg az interneten, szóval itt gondoljatok valami olyanra, aki a legtöbb ember számára szép. A haj- és szemszín nem számít.
-Vékony testalkatú. A mellméret meg ilyesmi nem fontos, de azért ne legyen teljesen deszka.
-Nőiesen öltözködik, figyel a megjelenésére.
-Nem hülye. Nem várom, hogy atomfizikus legyen, de el lehessen vele beszélgetni a divaton kívül másról is.
-Nem néz valóságshow-kat.
-Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni.
-Szereti az állatokat.
-Nem antiszociális, szeret eljárni otthonról, de nem is csak bulizásból áll az élete.
-17 és 22 év között van.
Tudom, hogy ez nyilván attól az embertől is függ, aki ezeket az elvárásokat támasztja (magyarul tőlem), de úgy általánosságban szerintetek ezek túl nagy elvárások?
Nincs vele gond, nálam ezek alap dolgok egy csajnál.
Egyetemeken rengeteg ilyen csaj van úgyhogy bőven lehet válogatni:)
Gazdaságtudományi vagy bölcsészkaron próbálkozz, ott q fiúra jut 10-12 lány.
21f
Szerintem teljesen rendben van.
Már csak azért mondom, mert rám is igazak, kivéve a testalkatot, dehát istenem, ízlések és pofonok. Szóval semmi extrát nem vársz el.
Egy okos és szép barátnőt szeretnél.
Szerintem azzal van gond, aki a saját vágyai alá adja az elvárásait.
Szóval sok sikert!
22/N
Kicsit túlságos sok a külsővel kapcsolatos elvárásod.
Azt leszámítva semmi extra, tök átlagos igényeid vannak. És én tökéletesen meg is felelnék neki, csak idősebb vagyok (na jó, és csak 168 cm).
Vannak ilyen lányok, nyugi, majd te is megtalálod. Ilyen vagyok én is (többek között ilyen, azért a listát lenne mivel bővíteni), csak "öreg" és foglalt :D
23/L
Én sok ilyen lányt ismerek, mint ahogy ők, én is megfelelek ezeknek. Tényleg egyetemen/fősulin érdemes körülnézni. BKFen, bölcsészkaron van a legtöbb ilyesmi:)
Amúgy nagyon felszínes elvárásaid vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!