Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nekem megfelelő lány, aki(nek):

-Kb. 170-175 centi magas. (pár centi eltérés nem számít)

-Szép az arca. Ezt nehéz definiálni, főleg az interneten, szóval itt gondoljatok valami olyanra, aki a legtöbb ember számára szép. A haj- és szemszín nem számít.

-Vékony testalkatú. A mellméret meg ilyesmi nem fontos, de azért ne legyen teljesen deszka.

-Nőiesen öltözködik, figyel a megjelenésére.

-Nem hülye. Nem várom, hogy atomfizikus legyen, de el lehessen vele beszélgetni a divaton kívül másról is.

-Nem néz valóságshow-kat.

-Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni.

-Szereti az állatokat.

-Nem antiszociális, szeret eljárni otthonról, de nem is csak bulizásból áll az élete.

-17 és 22 év között van.

Tudom, hogy ez nyilván attól az embertől is függ, aki ezeket az elvárásokat támasztja (magyarul tőlem), de úgy általánosságban szerintetek ezek túl nagy elvárások?

2011. nov. 11. 12:58
1 2 3 4
 31/35 A kérdező kommentje:
Köszöni, jól van.
2012. febr. 17. 23:21
 32/35 anonim ***** válasza:
Éreztem, hogy azt kellett volna írni, hogy "DIKK!!"
2012. febr. 18. 11:06
 33/35 anonim ***** válasza:
Még mindig én vagyok. Próbálom elmondani normálisan is, már ha a szimpla érettségimmel menni fog. Kb. úgy választod a nőket mint egy műszaki cikket. (72 centis tv kell, mert 54-en nem elég izgalmas a Dr. House...) Ezt még megértem. De, hogy a "kép a képben funkció" is nélkülözhetetlen, az szerintem nem normális.
2012. febr. 18. 11:31
 34/35 lila nyuszi ***** válasza:
Néhány ponttól eltekintve ilyen vagyok. Nem nagy az elvárásod csak szerintem kevés ilyen van.
2012. febr. 21. 18:13
 35/35 anonim ***** válasza:

Nem hinném,hogy túl nagyok az elvárásaid,de van pár pont amivel nem értek egyet..Például azzal,hogy "Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni." Mindegy,te tudod.

-Alacsonyabb vagyok.

-Valaki szerint igen,valaki szerint nem,de ez így van rendjén.Szerintem nem vagyok egy szépségkirálynő.:)

-Ez olyan átlag.

-Figyelek.

-Atomfizikustól messze vagyok,de sok minden érdekel,a divat meg pont nem.

-Nézek.Szórakoztató tud lenni a marhaság,ettől nem hiszem,hogy kevesebb lennék.:)

-Fősulis vagyok.

-Nagyon szeretem őket.:) Viszont nem csak kutyát,macskát,sok állat van a földön.Érdekel a zoológia.

-Zárkózott vagyok,de eljárni szeretek.

-Közötte vagyok.:D

Szerintem az elvárásaidnak megtud felelni sok lány..Azért azt remélem,hogyha egyszer megkedvelsz valakit,nem azt fogod nézni,hogy van-e diplomája és,hogy nézi-e a való világot.:D

2012. febr. 21. 18:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!