Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Túl nagyok az elvárásaim? Részletek lent.
Nekem megfelelő lány, aki(nek):
-Kb. 170-175 centi magas. (pár centi eltérés nem számít)
-Szép az arca. Ezt nehéz definiálni, főleg az interneten, szóval itt gondoljatok valami olyanra, aki a legtöbb ember számára szép. A haj- és szemszín nem számít.
-Vékony testalkatú. A mellméret meg ilyesmi nem fontos, de azért ne legyen teljesen deszka.
-Nőiesen öltözködik, figyel a megjelenésére.
-Nem hülye. Nem várom, hogy atomfizikus legyen, de el lehessen vele beszélgetni a divaton kívül másról is.
-Nem néz valóságshow-kat.
-Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni.
-Szereti az állatokat.
-Nem antiszociális, szeret eljárni otthonról, de nem is csak bulizásból áll az élete.
-17 és 22 év között van.
Tudom, hogy ez nyilván attól az embertől is függ, aki ezeket az elvárásokat támasztja (magyarul tőlem), de úgy általánosságban szerintetek ezek túl nagy elvárások?
Nem hinném,hogy túl nagyok az elvárásaid,de van pár pont amivel nem értek egyet..Például azzal,hogy "Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni." Mindegy,te tudod.
-Alacsonyabb vagyok.
-Valaki szerint igen,valaki szerint nem,de ez így van rendjén.Szerintem nem vagyok egy szépségkirálynő.:)
-Ez olyan átlag.
-Figyelek.
-Atomfizikustól messze vagyok,de sok minden érdekel,a divat meg pont nem.
-Nézek.Szórakoztató tud lenni a marhaság,ettől nem hiszem,hogy kevesebb lennék.:)
-Fősulis vagyok.
-Nagyon szeretem őket.:) Viszont nem csak kutyát,macskát,sok állat van a földön.Érdekel a zoológia.
-Zárkózott vagyok,de eljárni szeretek.
-Közötte vagyok.:D
Szerintem az elvárásaidnak megtud felelni sok lány..Azért azt remélem,hogyha egyszer megkedvelsz valakit,nem azt fogod nézni,hogy van-e diplomája és,hogy nézi-e a való világot.:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!