Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nekem megfelelő lány, aki(nek):

-Kb. 170-175 centi magas. (pár centi eltérés nem számít)

-Szép az arca. Ezt nehéz definiálni, főleg az interneten, szóval itt gondoljatok valami olyanra, aki a legtöbb ember számára szép. A haj- és szemszín nem számít.

-Vékony testalkatú. A mellméret meg ilyesmi nem fontos, de azért ne legyen teljesen deszka.

-Nőiesen öltözködik, figyel a megjelenésére.

-Nem hülye. Nem várom, hogy atomfizikus legyen, de el lehessen vele beszélgetni a divaton kívül másról is.

-Nem néz valóságshow-kat.

-Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni.

-Szereti az állatokat.

-Nem antiszociális, szeret eljárni otthonról, de nem is csak bulizásból áll az élete.

-17 és 22 év között van.

Tudom, hogy ez nyilván attól az embertől is függ, aki ezeket az elvárásokat támasztja (magyarul tőlem), de úgy általánosságban szerintetek ezek túl nagy elvárások?

2011. nov. 11. 12:58
1 2 3 4
 21/35 obivan ***** válasza:
Magyarországon kb. 348 512 ilyen lány van. Válogass kedvedre!Nem vagy te bölcsész véletlenül?
2011. nov. 11. 16:05
 22/35 A kérdező kommentje:
De. o.O
2011. nov. 11. 18:28
 23/35 anonim ***** válasza:

"Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni."

Hát ezt mondjuk k*rvára nem értem, hogy miért jobb az, ha egy csaj valami nevetséges szakra jár, mint a médikommunikáció, meg a hasonló kisegítő-szakok(és hát lássuk be, a lányok többsége ilyen kamu-szakmákat tanul a főiskolán), mint pl. egy nővér, vagy egy cukrász, vagy felszolgáló.

Még mielőtt be leszek oltva, hogy biztosan az irigység: férfi vagyok, + diplomás mérnök, de sokkal többre tartok egy olyan csajt, aki pl. egy ügyes cukrász, és szereti a szakmáját, mint egy médiakommunikációs/nemzetközikapcsolatos/stbstb. diplomás idióta, fennhéjázó p*csát..

2011. nov. 11. 18:47
 24/35 anonim ***** válasza:

Alapvetően normálisak az elvárásaid, csak a mai világban nem ezt látjuk. A média próbálja belesulykolni az emberekbe, hogy csak a külsőségekre menjenek és hogy egy hülye p*csa is megteszi majd.

Jó olvasni, hogy vannak még olyanok, akikbe ezt nem sikerült belesulykolni. Bár megmondom őszintén engem az első kritérium kicsit sokkolt. Nekem is van pasi ideálom, de sosem gondoltam, hogy hány és hány centi között legyen a pasi, csak legyen nálam magasabb.

Egyébként 2 kritériumnak nem felelek meg, az elsőnek (160cm) és a utolsónak (16/L), azt pedig nem tudom, hogy az arcom milyen, másokat kéne megkérdezni erről.

De nyugi, majd megtalálod azt a bizonyos lányt, csak legyél kitartó. :)

2011. nov. 11. 18:50
 25/35 anonim ***** válasza:

18:47 ez hülyeség.

A diplomás ápoló például kifejezetten nők lakta képzés, és mérnökök között is sok nő van (én például mérnök is vagyok).

2011. nov. 11. 19:20
 26/35 anonim ***** válasza:

Nem hiszem, szerintem ezek normális elvárások. Mondjuk az egyetemeset nem értem.

Én is egyetemre járok, de ismerek jó pár szakmunkást. Van amelyik nagyon jól néz van, és van amelyik meg értelmes, jó fej, jól érzem magam vele, csak nem jön be igazából. De ha jönne egy olyan, hogy jól is néz ki, és jól is érzem magam vele, akkor nem lenne problémám vele, hogy szakmunkás.

2011. nov. 15. 19:11
 27/35 anonim válasza:
100%

ha egyszer beleszeretsz vkibe akkor úgyis lefogod szarni h milyen magas meg h néz e valóságshow-t, szóval szerintem teljesen fölösleges ilyesmi kritériumok alapján válogatni. nekem is voltak hasonló elvárásaim, kb az volt h az illető lakjon közel, legyen fekete hajú barnaszemű, ehhez képest az első barátom egy szőke kékszemű német volt aki berlinben lakott, és mégis több mint egy évet együtt voltunk és nagyon szerettem

17 L

2011. nov. 15. 19:11
 28/35 anonim ***** válasza:

hát,figy.én én nem most járok fősulira,de már 3-4 éve is azt vettem észre,h az oda járók a legtahóbbak.

én lány vagyok,de ha én pasit választok nem oszt,nem szoroz,h van-e diplomája vagy sem, nem ez határozza meg az embert,sőt,sőt...

az meg,h hány cm magas egy lány...nem is értelek???!!! - kötve hiszem,h nem volt még tartós kapcsolatod és nem voltál még úgy igazán szerelmes sem - bocs.

2011. nov. 15. 19:12
 29/35 A kérdező kommentje:

Természetesen ezek csak irányadó feltételek; az általam elképzelt lány személyiségének alapvető jegyei. Tehát ha valaki megfelel az itt leírt pontok nagy részének, és megvan a közös szimpátia, akkor nem lenne nem kizáró ok, hogy pl. pár centivel magasabb, vagy idősebb egy évvel.

Köszönöm a válaszokat!

2011. nov. 15. 21:57
 30/35 anonim ***** válasza:

"Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni. "

Anyád.

2012. febr. 17. 23:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!