Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Túl nagyok az elvárásaim?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Túl nagyok az elvárásaim? Részletek lent.

Figyelt kérdés

Nekem megfelelő lány, aki(nek):

-Kb. 170-175 centi magas. (pár centi eltérés nem számít)

-Szép az arca. Ezt nehéz definiálni, főleg az interneten, szóval itt gondoljatok valami olyanra, aki a legtöbb ember számára szép. A haj- és szemszín nem számít.

-Vékony testalkatú. A mellméret meg ilyesmi nem fontos, de azért ne legyen teljesen deszka.

-Nőiesen öltözködik, figyel a megjelenésére.

-Nem hülye. Nem várom, hogy atomfizikus legyen, de el lehessen vele beszélgetni a divaton kívül másról is.

-Nem néz valóságshow-kat.

-Felsőoktatási intézménybe jár, járt, vagy készül járni.

-Szereti az állatokat.

-Nem antiszociális, szeret eljárni otthonról, de nem is csak bulizásból áll az élete.

-17 és 22 év között van.

Tudom, hogy ez nyilván attól az embertől is függ, aki ezeket az elvárásokat támasztja (magyarul tőlem), de úgy általánosságban szerintetek ezek túl nagy elvárások?

2011. nov. 11. 12:58
1 2 3 4
 11/35 anonim ***** válasza:
Hát ha csak ennyin múlna, hogy jól működik egy kapcsolat... de majd meglátod, hogy ennél a jellemzésnél komplexebbek az emberek.
2011. nov. 11. 14:04
 12/35 anonim ***** válasza:
Miért baj az ha valaki valóságshow-kat néz? Én meg szoktam nézni a VV-t, de ettől nem érzem magam kevesebbnek. 21L
2011. nov. 11. 14:07
 13/35 anonim ***** válasza:
Az elvárásaiddal semmi gond, mert fősulikon rengeteg ilyen csaj futkorászik. Az más kérdés, hogy nekik meg akkora igényeik vannak, hogy legyél te az alfahím és legyél milliomos. Ha te vagy a társaság középpontja, van jó verdád és saját házad, akkor van esélyed az ilyen lányoknál. Ha ezek nem teljesülnek, akkor lemondhatsz ezen lányok 80%-áról.
2011. nov. 11. 14:12
 14/35 anonim ***** válasza:

Utolsó ez hülyeség.

Az ilyen lányok egyetemisták, ahogyan te is írtad. Nem naplopó pénzhajhászok. Tanulnak, hogy megalapozzák a jövőjüket, hogy saját erejükből fussa jó verdára.

Persze az senkitől nem várható el, hogy egy olyat válasszon maga mellé, akit majd el kell tartania, de egyáltalán nem a pénz dominál egy ilyen közegben.

2011. nov. 11. 14:14
 15/35 anonim ***** válasza:
Ezt nekik magyarázd be, hogy nem a külső meg a pénz dominál. Lehet van olyan lány ezek közül akiknél nem a pénz és a külső a fontos, de mire azt megtalálod, már el is végezted a fősulit, egyetemet. Szval ráment erre 3 vagy 5 éved, és jó esetben ekkorra találod meg ezt a nőtípust. De lehet sosem. A 80-85%-os arányt, meg akkor is tartanám, ha kőbunkóval vernék a fejem egy hétig.
2011. nov. 11. 14:23
 16/35 anonim ***** válasza:

Tudom, hogy nincs igazad, egyetemista nő vagyok (mondjuk nem bölcsész), és mi azért tanulunk, hogy elérjünk valamit az életben. Azért, hogy megtehessem, hogy jó kocsival járok, hogy azt vegyem meg a boltban, amire ráéhezek, ne azt, amire futja és hogy a későbbiekben saját házban éljek.

A többiek ugyanígy állnak hozzá.

Miért tanulnék, ha más pénze kéne? Azt iskola nélkül is meg lehetne szerezni..

2011. nov. 11. 14:26
 17/35 LadyLee ***** válasza:

"de mire azt megtalálod, már el is végezted a fősulit, egyetemet"

Na bummm. Én sem találtam meg a nagy szerelmet az egyetemen - és? 3-5 év az ember életéből azért nem olyan sok.

2011. nov. 11. 14:27
 18/35 anonim ***** válasza:
Sokra mész az elvárásaiddal, ha veled nem stimmel valami:D Gondolom azért írtad ki ezt a kérdést, mert nem buknak rád a csajok.
2011. nov. 11. 14:41
 19/35 anonim ***** válasza:

Szerintem nem.Én mindnek megfelelek a magasságot leszámítva,mert csak 168 cm vagyok =)

17/Ł

2011. nov. 11. 14:44
 20/35 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam volna, hogy ilyen sok válasz érkezik majd. Mindenkinek köszönöm! Igen, én is bölcsészkarra járok, és találtam is egy lányt, aki minden "feltételnek" megfelelne, csak éppen egy probléma van: foglalt.

Sajnos nekem számít a külső; tudom, hogy egy kicsit felszínes vagyok, de ez van.

2011. nov. 11. 15:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!