Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az érdekellne hogy nekem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ryu19 kérdése:

Az érdekellne hogy nekem magasak az elvárásaim magamhoz képest vagy tényleg csak peches vagyok, esetleg túl félénk volnék? 19/F

Figyelt kérdés
19 éves Budapesti srác vagyok. Voltaképp arra volnék kíváncsi hogy mi lehet az oka hogy nehezen találok párt magamnak. Külsőleg nem vagyok ronda, vékony vagyok meg kicsit gyerekpofis szerintem, de nem hinném h ez annyira elfogadhatatlan dolog lenne. Belsőleg meg ami rossz tulajdonsággal rendelkezek az talán az egoistaság, és a túlzott félénkség.(Lehet hogy még vannak rossz tulajdonságaim amiket esetleg én még nem veszek észre:/) Rendes, kedves, megértő hűséges vagyok. Nincsenek túl nagy elvárásaim szerintem. Legyen normál vagy karcsú testalkatú és lányos arca legyen. Belsőleg meg: ne cigizzen, ne piáljon és ne egy mai elfajzott rib@nc legyen. Hol találhatnék hozzám illő lányt? Vagy túl magasak az elvárásaim? A gond az hogy tényleg nehezen megy az ismerkedés(nem szokásom kezdeményezni), nem igazán szoktam eljárni szórakozni, mert kétlem h ott találnék rá arra a lányra akire nekem szükségem van. Várom a véleményeket. ( És most minden hülye választ mellőzzetek légyszives. Kösz. )
2011. dec. 13. 17:12
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:
Bakker, a qrva életbe:D Őszintét megmondva nem igazán tudom hogy még mit engedhetnék az elvárásaimból, hogy esetleg nagyobb halmazból válogathassak:/
2011. dec. 13. 18:01
 12/16 szamóca.. ***** válasza:

ne engedj. én sem engedtem soha pedig nekem még nagyobbak az elvárásaim:D

két dolgot tehetsz: magad fejleszted, hogy a 10 százalék akarjon téged (külsőre, belsőre, jobban próbálkozol stb); és várod amíg megtalálod azt, akivel akarjátok egymást.

a lényeg az egészben hogy az elvárások hozzád képest mekkorák, ahoyg te is kérdezted, és ha még egyedül vagy akkor nagyok. ha nem akarsz lejjebb adni akkor neked kell többet nyújtanod:)

2011. dec. 13. 18:15
 13/16 A kérdező kommentje:

Értelek, köszönöm. Csak az a baj hogy én magammal meg vagyok elégedve külsőleg is és belsőleg is. És nem igazán tudom h mi többet nyújthatnék még...

Nyilván az a gond h nem vagyok elég "tökös" hogy kezdeményezzek/ismerkedjek. mert ha több bátorságom lenne több alkalom lenne, ergo több esély a főnyereményre:D Szóval akkor ezen kéne változtatnom ha minden igaz:)

2011. dec. 13. 18:28
 14/16 szamóca.. ***** válasza:

látodlátod, nem is vagy te olyan buta:D

akkor hajrá:)

2011. dec. 13. 18:32
 15/16 A kérdező kommentje:

Hát köszi szépen a tanácsokat/véleményeket:)

Bár őszintét megmondva kétlem h egyhamar sikerült több bátorságra szert tennem, de most télen rajta leszek h tavasszal összejöjjön valami:)

2011. dec. 13. 18:37
 16/16 anonim ***** válasza:
Legyél magabiztos és akkor jobb lesz a kisugárzásod is.Próbálj meg kezdeményezni szerintem mert így elég nehéz lesz ha nem adsz jelet annak aki tetszik!Legyél bátrabb a lányokkal.Járj el több helyre.Bár télen sztem inkább jobb a lakásba lenni de majd jön a tavasz meg a nyár.:)Szerintem használd ki és haverokkal menj vmerre.
2011. dec. 14. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!