Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az érdekellne hogy nekem magasak az elvárásaim magamhoz képest vagy tényleg csak peches vagyok, esetleg túl félénk volnék? 19/F
ne engedj. én sem engedtem soha pedig nekem még nagyobbak az elvárásaim:D
két dolgot tehetsz: magad fejleszted, hogy a 10 százalék akarjon téged (külsőre, belsőre, jobban próbálkozol stb); és várod amíg megtalálod azt, akivel akarjátok egymást.
a lényeg az egészben hogy az elvárások hozzád képest mekkorák, ahoyg te is kérdezted, és ha még egyedül vagy akkor nagyok. ha nem akarsz lejjebb adni akkor neked kell többet nyújtanod:)
Értelek, köszönöm. Csak az a baj hogy én magammal meg vagyok elégedve külsőleg is és belsőleg is. És nem igazán tudom h mi többet nyújthatnék még...
Nyilván az a gond h nem vagyok elég "tökös" hogy kezdeményezzek/ismerkedjek. mert ha több bátorságom lenne több alkalom lenne, ergo több esély a főnyereményre:D Szóval akkor ezen kéne változtatnom ha minden igaz:)
látodlátod, nem is vagy te olyan buta:D
akkor hajrá:)
Hát köszi szépen a tanácsokat/véleményeket:)
Bár őszintét megmondva kétlem h egyhamar sikerült több bátorságra szert tennem, de most télen rajta leszek h tavasszal összejöjjön valami:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!