Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez randi? Minősülhet annak? (lent)
A kérdésem kifejtve:
Számíthat-e "randinak" két tizenéves (15 és 20 kor között) ismerős között egy hétvégi kirándulás úgy hogy csak ketten indulnak útnak, este (nem tudom a napszak számít-e). Az normális ha ez a két személy ezt a hétvégét megelőzően volt úgy (nem is egyszer) hogy este 9-10 órától hajnal 3-4-5-ig msn-ezett.
Igazából nem is ismerősök, de barátok sem. Szoktak beszélgetni élőben. Egy évtizede ismerik egymást és tudnak a másik létezéséről. Fél éve hogy már többet beszélgetnek.
Végre tisztázni akarom hogy mi ez.
Normális válaszokat előre is köszönöm
Minősülhet-e annak? - Ha ti is úgy akarjátok, igen.
Annak minősül-e? Ez CSAK ÉS KIZÁRÓLAG rajtatok függ. Lehet egyszerű baráti blablabalstb, és lehet randi is.
Attól függ miről beszélgettek msn-en. Meg, hogy mit gondolsz a másikról.
Ja, és bármelyik verzió lesz érvényben, lehetséges, hogy normális, hogy előtte éjszakákat beszélgettetek, akár barátnak, akár párnak való...
- Aha! Hát én is szoktam ilyesmi kirándulásokat csinálni. Régen csomót császkáltunk a családdal. f
- Én nem nagyon. De most kedvet kaptam rá. l
- Nekem is kedvem lenne hasonló akciókra benevezni. Ha megint mentek, persze. f
- Na akkor csináljunk egyet. Nincs előreláthatólag ilyen kirándulás betervezve nekem. De akkor csináljunk? l
- Csináljunk. f
nem gondolkoztam el ezen a folytatáson, nem is akartam, a barátnőm miatt (valami kavarás van nála és szerintem köze van a fiúhoz) de most már nem tudok semmit sem. Akkor számít annak... :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!