Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek, lehetne több?
Szóval, ez elég bonyolult dolog..ismerek egy lányt 2 éve, főleg netről, neten beszélünk mert picit odébblakik...olyan 3 hónapja találkoztunk egyszer, utána ő hívott valahova csak megint neten beszéltünk, majd most 2 hete elhívtam moziba, egész jól elvoltunk :) Aztán, rá 3 napra írta hogy mi lenne ha hétvégén megint találkoznánk..nem volt semmi program, csak elmentünk sétálni és a végén a gellért hegyen kötöttünk ki. Nagyon jó volt, elég sokat beszéltünk de úgy igazán nem történt semmi...jó, néha észrevettem hogy nagyon figyel, de nem akartam elkapkodni még..:) Szerintetek honnan tudjam biztosra hogy talán ő is többet akar?
18F / 18L
Aztán, rá 3 napra írta hogy mi lenne ha hétvégén megint találkoznánk..nem volt semmi program, csak elmentünk sétálni és a végén a gellért hegyen kötöttünk ki.
Ennyiből azért levehetted volna, hogy nagy valószínűséggel akar valamit! :) Minimum kedvel, aztán lesz ami lesz alapon elhívott.
tuti bejössz neki, találkoztok mégegyszer. aztán amikor elbúcsúztok:
ezt az estét is nagyon élveztem akárcsak a többit, nagyon jól érzem a társaságodba, és ami engem illet, nem bánnám ha több is lenne köztünk mint barátság (lekapod) vagy valami hasonló nyálas duma :D
Jaj, ezt már akkor sem tudnád elsietni, ha akarnád! Siess és vedd rá magad a dologra! Egyértelmű, hogy szeretné már! Sok sikert!
Egy lány :)
Ha nem szeretnéd elkapkodnai, akkor először csak fogd meg a kezét!
Abból már meg lehet tudni, ha tényleg szeretne valamit. HA igen ne tökölj sokat!
Ha nem, akkor nem annyira égő!
28/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!