Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?

Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.
2011. dec. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/77 anonim ***** válasza:
100%

18/F

Igen... a cigányok többsége undorító!!! Buták, lopnak, 10 en vernek egy embert, nem dolgoznak stb.. DE VAN KIVÉTEL!! Osztálytársam, és nagyon jó barátom is cigány, és sokkal különb mint bármelyik magyar. És a az ő társasága is ilyen, utálják az olyan cigányokat mint amiket az előbb soroltam fel, tisztába vannak vele hogy miattuk mondják minden cigányra h tolvaj... Egyébként mindketten egyetemre készülünk! Szóval van kivétel cigányok közül is többet is ismerek... Tűzbe mennék értük mert értékesebb mint a legtöbb magyar!

2011. dec. 8. 23:13
 72/77 A kérdező kommentje:
Ezt akkor tapasztalja az ember amikor személyesen ismer ilyeneket. Bár én is azt mondom sok cigány van akiknek irritál a viselkedése. Azokat én se csípem és még a normálisabbakat utálják is.... hát ez van cigány és cigány közt is van ellentét.
2011. dec. 9. 00:01
 73/77 anonim válasza:
50%
Úristen miért kell így beszélni róluk?? nem tehetnek arrol hogy cigánynak születtek de vannak normálisak is nem csak a rosszak és amiket csinál némelyik olyat egy MAGYAR EMBER is megcsinál-.-"
2011. dec. 9. 17:37
 74/77 anonim ***** válasza:
66%

"amiket csinál némelyik olyat egy MAGYAR EMBER is megcsinál-.-"

Pl? Többszörös túlerőben vernek össze valakit poénból? Megölnek idős embereket pár száz forintért? És hány magyar generáció nőtt már fel úgy, hogy a munka szó hallatán is a hideg futkos végig a hátukon? Hány magyar szegi meg kész akarva a törvényt és még erre büszke is?

2011. dec. 9. 19:41
 75/77 mus musculus ***** válasza:
Beszűkült látókörűek vagytok. Én aláírom, hogy a többséget lopás, csalás, gyilkolászás, verekedés, agresszió, hazudás jellemzi, de ettől még létezhet kivétel, nem? Az egyik legjobb barátom is cigány, mégis teljesen normálisan viselkedik, maximum a külsejéből lehet következtetni a származására. Nem minden cigány bűnöz, ahogy a férfiak sem a farkuk után mennek mind és egy nő is túlláthat a vaskos pénztárcán. Gyűlölöm a skatulyákat, legyen szó bármilyen kategóriákról.
2011. dec. 16. 22:07
 76/77 mus musculus ***** válasza:
25%

Ja, és még valami:

Ne mondjátok, hogy nem általánosítotok, mert a kérdezőt is ugyanúgy szidtátok, miután leírta a magyarokéval teljes mértékben egyező életmódját. Ha valaki bizonyíték ellenében cáfol, az rasszista, nincs mit szépíteni ezen.

2011. dec. 16. 22:09
 77/77 anonim ***** válasza:
50%

12-07 17.30

Nem igaz!En Erdelyben lakom a ciganyokat mindenki a foldig lenezi szoval engem zavar .(Kolozsvaron ez van)

2011. dec. 18. 09:51
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!