Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?

Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.
2011. dec. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/77 anonim ***** válasza:
64%
hát igen...kit érdekel...ddd Nagyon égő ez a magyarokra.
2011. dec. 7. 17:47
 32/77 anonim ***** válasza:
42%
cigány az cigány tök mind1 dög*** meg mind ingyen élő f*sz fejek és ja lehet rendesnek mutasa magát de bármikor hátba szúrhat gratulálok azoknak aki ösze jöne egy romával
2011. dec. 7. 17:49
 33/77 anonim ***** válasza:
64%

Nem vagyok magyar Hee!

Nem irok többet ide mert elragadott a hév!

Mondhattok bármit nem érdekel !

2011. dec. 7. 17:49
 34/77 anonim ***** válasza:
39%
gondolom a kérdező is az ugy hogy a k***ádat meny dolgozni fekete r*k
2011. dec. 7. 17:50
 35/77 anonim ***** válasza:
25%
Magyar ember a cigányokat gyűlöli. Ezt nem is tudják letagadni. Mindegy hogy az művelt ember. Lehet Doktor, Művész, bármilyen nagy ember, a magyar mégis azt mondja rá hogy rohadt cigány.
2011. dec. 7. 17:51
 36/77 anonim ***** válasza:
65%
Jah égő, nem magyarok mentek lopni, hanem a cigányok. Még a mai napig lomiznak Ausztriába, aztán az osztrák meglátja őket hmmm... mit mond azt hogy Ungarn. Egy nagy lofaaszt ők Gypsyk.
2011. dec. 7. 17:53
 37/77 anonim ***** válasza:
22%
Előző ott a pont..
2011. dec. 7. 17:54
 38/77 anonim ***** válasza:
37%
A külföldi " ne lopj magyar " táblák nem konkrétan a magyarokra vonatkoznak, hanem a cigányokra, mivel már a cigányokat is magyarnak tekintik (talán, mert kevés van belőlük nálunk??) és ezért rakják ki.
2011. dec. 7. 17:54
 39/77 A kérdező kommentje:
38-as hozzászóló hát én a helyedben magamba néznék, ha valakit csak bőrszín meg származás miatt ítélsz el........ ez így korrekt? biztos az lehet Hitler is jól csinálta amit csinált valószínűleg nem? lehet a te rokonaidat is égette.... de jól tette nem?
2011. dec. 7. 17:56
 40/77 anonim ***** válasza:
37%
kérdező, miért kellene magamba nézni. Én ezt látom amit irtam.
2011. dec. 7. 17:59
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!