Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt 170 - 180 cm körüli lányok? Ha igen, zavar titeket ez a magasság?
Figyelt kérdés
2011. okt. 31. 19:53
1/31 Dorka1234 válasza:
én 173 cm magas vagyok és eddig nem zavart különösebben:) annyiban néha igen h nem vehettem föl nagyon magas sarkú cipőt mert úgy magasabb voltam a barátomnál. de ennyi:)
2/31 anonim 

válasza:

Én 183cm vagyok és nem érdekel. Imádom a magassarkúkat is és hordom is őket. Bár egy 12cm sarkú magassarkúban 195 vagyok és mindenhol megnéznek de már hozzászoktam. Csak vigyázni kell a villamoson hogy ne vágjam be a fejem.
3/31 anonim 

válasza:

En 173 vagyok es engem zavar, mert mindig az alacsonyabb fiuk talalnak meg, es mellettuk debellanak erzem magam, pedig vekony vagyok, de megis...
4/31 anonim 

válasza:

Sokáig zavart a 172 cm-m,de mivel megtaláltam a 191 cm-s párom,így egyáltalán nem zavar.Annyiban jó ez a magasság,hogy nem kell kényelmetlen magassarkúval nyújtani a lábaimat,mert így is elég hosszúak^-^.
5/31 anonim 

válasza:

Én ugyan 192 cm vagyok, de imádom. :)
20/l
6/31 anonim 

válasza:

nekem 170-180 centi a farkam. Hatalmas adottság
7/31 anonim 

válasza:

192? te jó ég. :D akkor szerintem neked olyan hosszúak a lábaid, amekkora én vagyok. :) irigyellek. bár azért ilyen magas nem szívesen lennék.
8/31 anonim 

válasza:

:) Igen, elég hosszú lábaim vannak, hozzá sajnos egy 45-ös láb is járt.. Sőt, még növésben vagyok, azt mondták lehetek még magasabb is.. :) hát meglátjuk.
9/31 Mentifantezsvér 

válasza:

170 vagyok..és konkrétan kisebbség érzetem van ismerősöm melett aki 195 xD
10/31 anonim 

válasza:

21:45:
Az széééép, daliás lányka lehet b@sszus :D:D Nemcsodálom, hogy megfordulnak utánad, énis azt tenném :D
Én 192cm vagyok, b@romi furcsa lenne :D:D:D
A nagy láb miatt pedig imátkozz keményen, nekem 47,5es lábam van, hát cipőt nem találok rá :D:D
Neked lányként 5x nehezebb dolgod lesz :D
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!