Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavar titeket, ha beszéd közben véletlenül a dekoltázsotokra "téved" a szemem? Nagyon feltűnő ez? :S
Hordj susogós bőrkabátot és napszemüveget... még éjjel is.
Így megszűnnek az ilyen gondjaid!
"Hordj susogós bőrkabátot és napszemüveget... még éjjel is."
Vektor FTW. You are awesome :)
én elég nagy mellű lány vagyok,és nagyobbnak tűnik a mellem ha nyakig érő felső van rajtam! Többen is bámulják,feltűnőbb!
Nem hordok teljesen kivágott toppokat sem,de ettől függetlenül is volt már hogy valaki a melleimmel beszélt.
Általába ilyenkor már rájuk is szólok..de ha csak ennyi baj lenne a férfiakkal..:D
Ha nem kitartóan bámulod/ahhoz beszélsz akkor engem nem zavar ha nézed. Amúgy feltűnő:D
De én úgy vagyok vele, hogy pontosan ezért teszem ki egy kicsit jobban amim van, hogy megnézzék. De mondom pillantás és kitartó tátott szájas bámulás között van bőven különbség:D
az zavar, ha mindig, de amúgy nem.
amúgy meg, ha nem akarnám, nem vennék fel kivágott felsőt -.-
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!