Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem célszerű az egyenes beszéd?
jó a segged kő kóla?
gyüssz szobára?
Igazad van, de például sokáig az sem tetszett velem kapcsolatban másik nemnek, hogy simán megkérdeztem, hogy tetszem én neked? Észrevettem a jeleket odamentem és elmeséltem a lánynak, hogy észrevettem, hogy nézel, figyelsz engem szóval jól gondolom, hogy tetszek nekem?
Ha azt mondják nem, akkor az a konklúzió, hogy a nézés nem egyenlő a tetszéssel így aztán még jobban az egyenes beszéd felé orientálódtam. A bizonytalanság rossz.
Az ismerkedés első lépése nem az, hogy tisztázza a két fél mikor fekszenek le egymással, mikor lesz az első csók..stb. Ha hosszabb távra tervez az ember és a hölgy is, akkor először szeretnék egymást megismerni, a többi jön magától.
Vannak kapcsolatok, ahol ezzel kezdődik a csevegés, de ott a randi rész kimarad. A hölgyek általában romantikát keresnek és az első szeretkezést is romantikusan, érzelmekkel képzelik el. Ezt pedig nem tudják összeegyeztetni azzal, hogy mikor dugunk má' végre.
Valószínűleg része annak a bizonytalanságra (és ebből fakadó izgalomra - bár hogy ebben mi az izgalmas, azt nem tudom) épülő játszmának, amit a nők/lányok legnagyobb része imád játszani, a férfiak/fiúk jókora része meg szerencsés esetben jót röhög rajta (aztán megfekteti a csajt, magában szintén jót kuncogva), vagy frusztrált lesz, mert nem érti, mire jó ez.
Tehát a kérdésedre a válaszom: azért nem célszerű, mert a csajok elmenekülnek tőle. A "Miért menekülnek el a csajok az őszintén beszélő pasiktól?" kérdésre viszont nem tudom a választ, annál is inkább, hogy aztán a játszmázással és színészkedéssel nagy nehezen létrehozott kapcsolatban később meg feltétlen őszinteséget várnának el.
/* Vicces különben, hogy azért akad egy-két lány, akinek simán megmondhatod pl., hogy megkívántad. És ha bejössz neki, már mentek is. :) */
Ez nem egyenes beszéd kérdése. A randi arra van, hogy megismerjék egymást az emberek. flörtöljenek, játszanak, szórakozzanak és hagyják kialakulni a dolgokat.
Normális ember nem kezd el járni valakivel csak azért mert megtetszik neki. Tehát nincs olyan, hogy tetsző bazeg járjunk.
Azt meg lehet beszélni, hogy csak dugás legyen, de az meg nem igazán randi jellegű dolgokból jön össze.
félreértesz utolsó....maga a tény, hogy megkérdezem egy lánytól akivel megy a flört, hogy tetszem én neked?
Tudom, hogy tetszem és a lány is tudja, hogy nekem tetszik, de azért szerettem ezt megbeszélni, hogy akkor biztos, hogy tetszem. Randinál pedig nem az, hogy X alkalommal találkozunk, lefekszünk, smárolunk, ide oda megyünk hanem megkérdezem, hogy akkor járunk? Tudom, hogy járunk de jobban szeretem ha szóban is megerősítik a tényt. Biztonságérzetet ad, hogy nem csak én gondolom úgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!