Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem célszerű az egyenes...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem célszerű az egyenes beszéd?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy pl megmondani ill. tisztázni randin, hogy mit szeretnének egymástól a felek, ki mit érez illetőleg megbeszélni az előzményeket ( azért hívtalak randira mert néztél hosszan a folyosón és láttam, hogy tetszem neked, emlékszel amikor a lépcsőn engem néztél és neki mentél a barátnődnek..stb) járunk-e, szeretnél csókolózni, azért simogatod a combom, mert leszeretnél velem feküdni? Azt vettem észre ez nem divat kimondani megbeszélni. Szerintetek miért?
2010. aug. 5. 15:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
Szóval azt mondod, hogy ha úgy érzem bejövök egy csajnak akkor az 100%-osan magamban igaznak döntöm el és nyomulok, mert tetszek és kész. Lehet benne valami.
2010. aug. 5. 19:25
 12/12 anonim ***** válasza:

Bingo.

Csak legyen azért egy B terved arra az esetre, ha a pofidon landolnál (azaz mégsem tetszel a csajnak). Vagyis magyarul tudd könnyedén venni és nem személyes kudarcként megélni (!), ha nem jön össze.

2010. aug. 6. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!