Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Zavar titeket, ha beszéd közben véletlenül a dekoltázsotokra "téved" a szemem? Nagyon feltűnő ez? :S
Figyelt kérdés
2011. okt. 22. 22:30
11/16 anonim válasza:
Hát ha nincs kipakolva minden, akkor elég zavaró tud lenni. xD Főleg ha nem olyan a viszonyunk. Nekem is van egy haverom, aki hajlamos ilyesmire, na attól azért felmegy az ideg az emberben. :D És igen, elég feltűnő. De amíg nem úgy lesel, mint valami perverz állat, nem igazán veszem zokon, meg szerintem más csaj se. :D
12/16 anonim válasza:
Akkor zavar, ha feltűnően csinálja vagy bámul rá, mint egy kiéheztetett valaki, akinek nem jut nő, ez nekem iszonyú szánalmasan hat, vagy ha fontos dologról beszélünk.
Az, hogy néha odapillant nem érdekel.
Kivágottabb ruhát meg azért hordok, mert elegáns.
13/16 anonim válasza:
Ha a számat is nézed,akkor jól tud esni,mert úgy veszem,hogy kívánsz engem fizikálisan:P
14/16 anonim válasza:
engem zavar. olyan hatása van annál aki idősebb, mintha egy 13 éves kisfiúval lennék.
15/16 anonim válasza:
Pici cicis vagyok, tehát nem sűrűn érdekelne az én mellem. De ha tegyük fel mellesebb lennék, néha vennék fel kivágottabb felsőt, és nem azért hogy a pasik csorgassák a nyálukat, csak azért mert csinos. Nem baj ha rátéved a szemük, de ha beszél velem, a szemembe nézzen, ne az ikrekhez beszéljen. Én se bámulom a sliccét...
16/16 anonim válasza:
kicsi cicit is bámulják a fiúk? az még hízelgő is :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!