Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?
Igen 16 éves lány vagy de intelligensebb vagy mint egy pár előtted hozzászóló!
Azért mert el tudod dönteni kivel érdemes barátkozni, ki normális és ki nem azon kívül, hogy ki honnan származik. Sajnos az a helyzet, hogy még ÉN is utálom ezeket a fajta embereket akikre a többség itt gondol. A viselkedésük miatt. De nem szabad előre ítélkezni minden ember-ember ha csak áll nem szól semmit, nem tudsz róla semmit, nem hallottál róla semmit csak jön veled szemben az utcán és elmegy melletted, nem ítélheted meg! A többi " fajtáddal keveredj " stílusú hozzászólónak csak annyit üzenek, hogy menjen ki Szlovákiába és szólaljon meg magyarul. Megérzi milyen lehet ez kb. Ők sem tehetnek róla, hogy magyarok......
annyit üzenek, hogy menjen ki Szlovákiába és szólaljon meg magyarul. Megérzi milyen lehet ez kb. Ők sem tehetnek róla, hogy magyarok......
a kettő között van egy kis különbség nem gondolod?a magyart nem azért utálják mert nem tud viselkedni hanem a történelem miatt,a fajtádat viszont azért utalják mert legnagyobb része egy utolsó élősködő börtön töltelék aki beilleszkedésre alkalmatlan...nézzél be a börtönbe a lakók 90%-a cigány.ne keverd a szezont a fazonnal egy csepp különbség van a kettő között.....plusz a magyarok ott dolgoznak és tisztességesen dolgoznak ráadásul a saját szülő földjükön amit elvettek tőlük..erről ennyit
Kedves Kérdező! Hogy ha ezekre a válaszokra számítottál, akkor minek tetted fel a kérdést? Úgyis tudtad, hogy miket kapsz, szerintem fölösleges volt, és engem anyukám arra tanított, hogy sose....
Amúgy meg mi az, hogy a kommentek minősítenek, vagy már nem tudom hogy írtad. De szerintem biztos csak azért írtad ezt, mert nem olyan válaszokat kaptál ami neked tetszene. Tehát, hogy SENKIT nem zavar, ha roma pasija van...
Hozzám beszélsz és többes számban beszélsz, azt mondod ti! Ezáltal valami helyre besorolsz mikor én dolgozok, adózok nem is keveset. És nem ölök meg senkit 500-Ft-ért v. valahogy így írtad. Azért te is gondolkozhatnál mielőtt megszólalsz.
Biztos te is dolgozol azt nem is feltételezem, hogy nem.
Az, hogy a magyarokkal Szlovákiában, hogy bánnak nem az okokról írtam. Azt írtam utálják, lenézik őket pedig nem csinálnak semmi rosszat. Akkor ha van egy normális emberbarát, dolgozó, tisztességes cigány sokan azt is lenézik és utálják, mint pld. volt egy pár korábbi hozzászóló akinek elég csak a tudat hogy cigány valaki. Ne az okokat részletezd.
Az meg a másik, hogy gondoltam mik lesznek a válaszok, de azt is gondolom* milyen emberektől jöhettek ezek a válaszok. Tizenéves gép előtt gubbasztó kiskölyköktől? Vagy középkorú, idegbeteg besavanyodott emberkéktől? Teljesen mind1 vélemény az vélemény és az jó, hogy ennyien válaszoltak érdekes téma.....
"a feher emberek kozott is vannak akik nem eppen pelda ertekuek"
Ja, csak éppen nem a népesség 99,5%-a
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!