Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?
Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.2011. dec. 7. 17:24
11/77 anonim válasza:
Nem rasszisták, csak tudod nem szeretjük etetni a cigányokat ingyen, meg téged még nem rabolt ki fényes nappal cigány.Nem a származásukkal van baj, hanem amit tesznek azzal!
Érdekes mód négerek meg kínaiak is vannak nálunk, még sincs velük baj mert nem rabolnak, nem élősködnek.
12/77 anonim válasza:
talán azért mert magyar paraszt vagy nem ??
13/77 anonim válasza:
ma 17:30
Külföldön ez nincs???Akkor nem jártál ausztriában ami teli van törökökkel és kb úgy tekintenek rájuk mint mi a cigányokra..
14/77 anonim válasza:
17:30: Nem csak a magyarok, de a cigányok is rasszisták. De, külföldön is van.
15/77 anonim válasza:
És ha látok egy "lányt" ilyen emberekkel azt is lenézem!
16/77 anonim válasza:
"ilyen válaszokat...meglátszik hogy a magyarok rasszisták.
Külföldön ez nincs. amúgy nem vagyok cigány."
Gyere akkor ide, aztán próbálj meg együtt élni velük. Egyből újradefiniálnád a rasszizmus fogalmát...
17/77 anonim válasza:
Lehet pocskondiázni bárhogy akkor sem fogok megbékélni a cigókkal!
Aki meg velük van ..I..
18/77 anonim válasza:
Annyira szeretem, amikor a gazdag, rózsadombi vállalkozó elkényeztetett kisfia rasszistázza az embereket, akik ki merik mondani az igazat a cigányokról.
19/77 A kérdező kommentje:
Ha elolvasnátok a kérdést bele írtam, hogy normális-- nem annak látszik vagy lehet, hogy az-- normális, nem rabló, dolgozik stb.. csak félig cigány és ezt nem tagadja.
2011. dec. 7. 17:35
20/77 anonim válasza:
Én nem magyar vagyok!És még soha nem loptam egy rágót sem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!