Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?

Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.
2011. dec. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/77 anonim ***** válasza:
83%

Nah, csak hogy valaki a kérdésre is válaszoljon:

Nem, nem zavar, ha egy fiú cigány. Vannak cigány haverjaim/barátnőim, ők a beilleszkedés útját választották, van munkájuk, normális családjuk.

De nem jönnék össze egyel sem, mert egyszerűen nem jönnek be.

2011. dec. 7. 18:26
 52/77 anonim ***** válasza:
47%
Nekem nincs semmi bajom a cigányokkal. Van köztük jó és rossz.Ezért nem kéne róluk általánosságban beszélni!
2011. dec. 7. 18:38
 53/77 anonim ***** válasza:
29%

Engem nem az zavarna, hogy cigány... nem a származása... hanem az, hogy a cigányok nagy része hogyan él, hogyan viselkedik, az nagyon zavar. És nem érezném biztonságban egy ilyen pasi mellett. Mert sokan agresszívak közülük. És lehet kedves Kérdező, hogy van olyan cigányember, aki nem ilyen, de hát én honnan tudjam azt, hogy ő a kivétel? És nem kell itt rasszistázni, mert szerintem a magyar emberek nagy részének nem a cigánnyal, mint etnikummal van a baja, hanem a cigány Életformával. Értve vagyok?

Tőlem nagyon távol áll az átlagos cigány viselkedés, kutúra, és ezért nem jönnék össze ilyen fiúval. Ennyi, elíthetsz ezért, de nekem ez a véleményem, és szerintem nem is fog változni, mert már azért láttam pár dolgot. :)

19L

2011. dec. 7. 18:41
 54/77 A kérdező kommentje:
Igen, bár ezt nekem mondhatod mert az én életformám pont nem olyan és a családomé sem, de ismerek olyanokat akikre te gondolsz, érthető. Bár itt el kell, hogy mondjam volt már sok nem cigány barátnőm, volt cigány is vagy félig cigány, de mindig a külső és a belső alapján választottam és nem a származás alapján, bár olyan tipikus cigány csaj nekem sem kéne. Rajtam sem veszik észre elsőre, hogy miért barnább a bőröm, mert nem. Tagadhatnám ha akarnám, de pont ez volt a kérdés és választ kaptam rá, az átlag magyar lányokat zavarja a gondolat, hogy cigány a fiú. Érdekes válaszok jöttek :D de van ilyen, az értelem csak úgy sugárzik sok emberből...
2011. dec. 7. 18:47
 55/77 anonim ***** válasza:
66%
Engem nem zavarna, ha Vele minden rendben van. A családjától viszont tartanék.
2011. dec. 7. 19:26
 56/77 anonim ***** válasza:
64%
Ezen nincs mit szépíteni, a cigány az cigány.Nem tudnak beilleszkeni ha belegebednek sem.Csak végig kell nézni Európán.Minddenhol csak a gond van a cigányokkal.
2011. dec. 7. 19:36
 57/77 anonim ***** válasza:
55%

"Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre."

Ha ez igaz lenne, akkor eleve nem lennék cigány. Sajnos sok fogyatékos proli luvnya van, aki menőnek tartja, ha retkes cigánnyal jön össze, aki aztán poénból agyon veri, mert hát ugye a nőverés a "kultúrátok" része. De azért szerencsére még nagyon sokan gondolkoznak normálisan. Miért nem maradsz a fajtádnál? A fehér lányokat hagyd csak szépen békén. Húzzál vissza a már 25 évesen 100 kilós, messziről bűzlő, fogatlan cigány tehenekhez. És mikor fogjátok már fel végre, hogy nem az a baj, hogy barna a bőrötök, hanem, hogy visszamaradott söpredékek vagytok?

2011. dec. 7. 19:41
 58/77 anonim ***** válasza:
66%

"ilyen válaszokat...meglátszik hogy a magyarok rasszisták. "

A cigányok a legnagyobb rasszisták. Amikor csapatostul vernek össze egy védtelen magyar embert az mégis mi? Vagy amikor megölik a 90 éves nagymamát 500 forintért? A múlt rendszerben még viszonylag rend volt, mert nem herélték ki szándékosan a rendőröket. Akkor 1990 és 2011 között mégis hány magyar ember vére szárad ezeknek a mocskoknak a lelkén? Ha nem tetszik, takarodj el külföldre, de ott is üldözik a cigányokat, teljes joggal. Az a minimum, hogy agyba-főbe verik őket, de a rendőrök is simán lepuffantják őket, ahogy kell, csak itt kell hímes tojásként bánni velük.

A cigányoktól pedig csak a sok naplopó jogvédő f.szkalapot és az elcigányosodott magyarokat rühellem jobban, mert a dzsipszi nem tehet róla, hogy dzsipszinek született. Arról viszont igen, hogy nem tud viselkedni.

2011. dec. 7. 19:45
 59/77 anonim ***** válasza:
66%
Engem az is zavar, ha egyáltalán velem egy ,,légtérben" cigány van. De mivel fiú vagyok, ,,megfordítom" a kérdést: akármilyen rendes, kedves, szép, stb. lenne, SOHA nem jönnék össze cigány csajjal. Undorodom a fajtájuktól, ennyi.23/F
2011. dec. 7. 19:46
 60/77 anonim ***** válasza:
55%

uhh ez egy kicsit durva ahogy végig olvastam. bsszus én magyar vagyok 100% ban és a legjobb barátnőm is cigány és a pasim is az, na és csak mert barnábbak nállam vagy mi???

amúgy a barátnőm jobban tanul mint én majdnem 5-ös az átlaga, a pasim meg most fog érettségizni jövőre. jó én nem tagadom tudom hogy vannak nagyon rossz stílusúak és viselkedésűek is, és voltam már cigánytelepeken, és hátt nem lennék az ott lakók helyében de ez van. sztem őket (a normálisabbakat) úgy kéne elfogadni ahogy vannak, ezt mindenki maga döntse már el!!!!Amúgy a szüleim is ismerik a fiúmat és a barátnőmet és semmi bajuk velük (hiszen ŐK uygan olyanok mint egy átlagos hétköznapi ember) nem 10 en vannak testvérek a fiumnak csak 2 öccse van de a baránőmnek még testvére sincs, na erre mit szóltok, hmmm tovább rasszistáztok nem?? amúgy 16 éves lány vagyok, jahh és nem kapa áll ki a számból mielőtt elkezdenétek parasztozni :D, (A váci úton lakom)

2011. dec. 7. 20:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!