Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?
"ilyen válaszokat...meglátszik hogy a magyarok rasszisták.
Külföldön ez nincs. amúgy nem vagyok cigány."
Olyan országokban nincs, ahol nincs ennyi cigány. Felmérés is bizonyította, h különböző országokban a cigók és a rasszisták száma nagyjából egyenesen arányos. Magyarul minél jobban ismerik őket, annál jobban utálják őket.
A magyar ne lopj az egy régi sztori bro. A cigókat meg már utasítják vissza Kanadából is, pedig ott a melegek is dughatnak a nyílt utcán spanglival a szájukban. :) Szóval toleráns egy nép, amíg tartasz egy bizonyos határt. A cigányok semmilyen határt nem ismernek.
Alig várom már a napot, amikor végre megszabadulunk mindtől.
El kell, hogy mondjam félig magyar vagyok, de nagyszülők részéről van zsidó és szlovák is. És ezek közül a cigány üknagyapám olvasott újságot minden nap olyan faluban* ahol a magyar emberek alig tudtak olvasni meg írni.
Köszönöm mindenkinek a témához illő hozzászólást és az őszinte választ. Erre a reakcióra voltam kíváncsi, nem csalódtam.:) Csak olvassátok végig mit írtatok a kommentek minősítik önmagukat. :DDD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!