Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?

Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.
2011. dec. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 21/77 anonim ***** válasza:
30%
Engem igen... Attól hogy ő nem rossz még a családja és az ismerősi köre lehet az, és nem szeretnék egy ilyen körnek részesévé válni. az ha kreolbőrű nem zavar, az lehet szexi is :)
2011. dec. 7. 17:36
 22/77 anonim ***** válasza:
23%
tagadhatnád akkor is látszana!Le se tagadhatnád!
2011. dec. 7. 17:37
 23/77 A kérdező kommentje:
ÉS lányoktól kérdeztem, mert nekem mint fiú tetszik a kínai, afgán, orosz, magyar lány is ha szép és ez BELSŐ-re is értendő.
 24/77 anonim ***** válasza:
54%
én kint élek ausztriában, vagyis tanulok, és ezt Bécsben láttam !!!
 25/77 anonim válasza:
43%
Persze h zavar...
 26/77 anonim ***** válasza:
55%

"ilyen válaszokat...meglátszik hogy a magyarok rasszisták.

Külföldön ez nincs. amúgy nem vagyok cigány."

Olyan országokban nincs, ahol nincs ennyi cigány. Felmérés is bizonyította, h különböző országokban a cigók és a rasszisták száma nagyjából egyenesen arányos. Magyarul minél jobban ismerik őket, annál jobban utálják őket.

2011. dec. 7. 17:38
 27/77 anonim ***** válasza:
69%

A magyar ne lopj az egy régi sztori bro. A cigókat meg már utasítják vissza Kanadából is, pedig ott a melegek is dughatnak a nyílt utcán spanglival a szájukban. :) Szóval toleráns egy nép, amíg tartasz egy bizonyos határt. A cigányok semmilyen határt nem ismernek.

Alig várom már a napot, amikor végre megszabadulunk mindtől.

2011. dec. 7. 17:40
 28/77 anonim ***** válasza:
44%
Szegényeknek mekkora utat kel majd megtenni Indiáig.
2011. dec. 7. 17:44
 29/77 anonim ***** válasza:
36%
egyáltalán nem régi sztori , én a nyáron láttam !!
2011. dec. 7. 17:44
 30/77 A kérdező kommentje:

El kell, hogy mondjam félig magyar vagyok, de nagyszülők részéről van zsidó és szlovák is. És ezek közül a cigány üknagyapám olvasott újságot minden nap olyan faluban* ahol a magyar emberek alig tudtak olvasni meg írni.

Köszönöm mindenkinek a témához illő hozzászólást és az őszinte választ. Erre a reakcióra voltam kíváncsi, nem csalódtam.:) Csak olvassátok végig mit írtatok a kommentek minősítik önmagukat. :DDD

2011. dec. 7. 17:47
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!