Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok zavar titeket ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?

Figyelt kérdés
Ha egy srác normális, jól öltözködik, jól is néz ki akkor zavar, hogy mondjuk kicsit barnább a bőre. Egészen vagy félig cigány.
2011. dec. 7. 17:24
1 2 3 4 5 6 7 8
 41/77 anonim ***** válasza:
50%

biztos az lehet Hitler is jól csinálta amit csinált valószínűleg nem? lehet a te rokonaidat is égette.... de jól tette nem?

hitler a sor rendel hibázott de nagyon...de inkább nem megyek bele.béke veletek

2011. dec. 7. 18:00
 42/77 anonim ***** válasza:
57%

Magyarok jol kimagyarázták magukat...persze

Osztrákok tudják kik a magyarok meg kik a cigányok.

43/77 anonim ***** válasza:
60%
Ha élőben mondanánk ilyeneket,már csordában kaszákkal,botokkal,meg baltákkal jönnétek nem?ezek vgytok ti!
 44/77 A kérdező kommentje:

Igen csordában kaszákkal! A franciák meg csak sajtot esznek meg bort ahogy az egerek is, a németek meg csak kolbászt és sört. A magyarok meg mind mezőgazdászok és szántanak vetnek egész nap.

Semmi harag nincs bennem felétek mert az, hogy nem ismertek normális cigányt nem a ti hibátok, mert kevés van belőlük....

2011. dec. 7. 18:05
 45/77 anonim ***** válasza:
100%

Én ismertem normálisat, nem is volt vele semmi bajom, ahogy szerintem a többieknek sem veled van, kedves kérdező. Egy nagy baj van: az, hogy a cigányoknak olyan nagy hányada tartozik a minősíthetetlen kategóriába, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy a cigányok, sem mint azt, hogy a cigányok nagy része vagy egy része... Ezzel sajnos a normálisabbaknak együtt kell tudni élni, de akik ismerik őket, szerintem semmilyen előítélettel nem rendelkeznek róluk.

16-os voltam

2011. dec. 7. 18:13
 46/77 anonim ***** válasza:
34%

Én egy ismertem suliból az is állandóan lopott!

egyik nap ellopta a haverom mobilját,még fociztunk!

Félig meddig be is vallotta!

2011. dec. 7. 18:16
 47/77 anonim ***** válasza:
34%
Igen zavar. Más kultúra.
2011. dec. 7. 18:16
 48/77 anonim ***** válasza:
58%

Nem kell irogatni a cigányokról semmit, mert mindenki tdja hogy milyenek.Szegény Kanada most kap cak a fejéhez és kéri a segítséget a magyar külügytől, hogy mit csináljon a cigányokkal.Még csak most ébredtek rá hogy milyenek a cigányok.Ez kérem világjárvány és nehezen lehet gyógyítani.

Kanada eddig érintetlen volt ezen a téren, azért is voltak szegények ilyen naívak a cigányokkal szemben.Hát most már a világ azon részén is tudják hogy milyen a cigány.

2011. dec. 7. 18:20
 49/77 anonim ***** válasza:
78%

JÁÁJJJJJ Á RÁSSZISTÁÁÁ.

JÁÁJJJJJ Á RÁSSZISTÁKOK E.

2011. dec. 7. 18:24
 50/77 A kérdező kommentje:
Hátha ott megnevelik őket..... a magyar jogrendszer egy kalap fos
2011. dec. 7. 18:24
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!