Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok zavar titeket ha egy fiú cigány?
biztos az lehet Hitler is jól csinálta amit csinált valószínűleg nem? lehet a te rokonaidat is égette.... de jól tette nem?
hitler a sor rendel hibázott de nagyon...de inkább nem megyek bele.béke veletek
Magyarok jol kimagyarázták magukat...persze
Osztrákok tudják kik a magyarok meg kik a cigányok.
Igen csordában kaszákkal! A franciák meg csak sajtot esznek meg bort ahogy az egerek is, a németek meg csak kolbászt és sört. A magyarok meg mind mezőgazdászok és szántanak vetnek egész nap.
Semmi harag nincs bennem felétek mert az, hogy nem ismertek normális cigányt nem a ti hibátok, mert kevés van belőlük....
Én ismertem normálisat, nem is volt vele semmi bajom, ahogy szerintem a többieknek sem veled van, kedves kérdező. Egy nagy baj van: az, hogy a cigányoknak olyan nagy hányada tartozik a minősíthetetlen kategóriába, hogy egyszerűbb azt mondani, hogy a cigányok, sem mint azt, hogy a cigányok nagy része vagy egy része... Ezzel sajnos a normálisabbaknak együtt kell tudni élni, de akik ismerik őket, szerintem semmilyen előítélettel nem rendelkeznek róluk.
16-os voltam
Én egy ismertem suliból az is állandóan lopott!
egyik nap ellopta a haverom mobilját,még fociztunk!
Félig meddig be is vallotta!
Nem kell irogatni a cigányokról semmit, mert mindenki tdja hogy milyenek.Szegény Kanada most kap cak a fejéhez és kéri a segítséget a magyar külügytől, hogy mit csináljon a cigányokkal.Még csak most ébredtek rá hogy milyenek a cigányok.Ez kérem világjárvány és nehezen lehet gyógyítani.
Kanada eddig érintetlen volt ezen a téren, azért is voltak szegények ilyen naívak a cigányokkal szemben.Hát most már a világ azon részén is tudják hogy milyen a cigány.
JÁÁJJJJJ Á RÁSSZISTÁÁÁ.
JÁÁJJJJJ Á RÁSSZISTÁKOK E.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!