Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
Kár, hogy te csak az ilyesmire, kellemetlenre emlékszel. :(
egyet értek, erről van szó hog úgy fogja fel a dolgokat, bemeséli magának, mindha eddig minden párt látott volna;))
Messziről jött ember azt mond, amit akar. Itt gyikon érdekes módon minden lánynak volt már csúnya pasija, a valóságban egy ilyet sem ismerek. Esély alatt meg azt értem, h ne döntsétek el egy pillanat alatt, h ettől a pasitól nem akartok semmit, mert csúnya, hanem előbb ismerjétek meg, de ez számotokra úgyis lehetetlen.
Kisugárzás pedig nem létezik, ez csak egy kamu szöveg, h ne kelljen bevallani, mennyire felszínesek vagytok.
jézusoom erről van szó épp, hogy vak vagy:)
mert meglátsz egy csajt, egy "szép" pasival, akit csak azért látsz szépnek mert kihúzza magát és helyén az önbizalma.
Szerintem ha körülöttek is rohangálnak az ilyen párok, te akkor sem veszed észre, annyira bemeséled magadnak, hogy a csúf pasik senkinek se kellenek.
B*..@× meg, nehogymár hazudoznánk mi itt arról, hogy volt csúf pasink, hogy egy vadidegent meggyőzzünk valami hülyeségről, ami nem igaz, komolyan ennyire makacs hülye vagy:P?
Az önbizalom is a külső függvénye. Aki csúnya, annak előbb-utóbb úgyis elveszik a lányok az önbizalmát a sok visszautasítással, ahogy pl nekem is.
Amúgy meg inkább a saját szememnek hiszek, mint a gyikra írogatóknak. A valóságban pedig tényleg SOHA nem láttam ilyet, pedig kb "nagyítóval" keresem, de úgy tűnik, nincs remény.
"Az önbizalom is a külső függvénye. Aki csúnya, annak előbb-utóbb úgyis elveszik a lányok az önbizalmát a sok visszautasítással, ahogy pl nekem is.
Amúgy meg inkább a saját szememnek hiszek, mint a gyikra írogatóknak. A valóságban pedig tényleg SOHA nem láttam ilyet, pedig kb "nagyítóval" keresem, de úgy tűnik, nincs remény.""
Te most komolyan azt hiszed, hogy azért üldögélünk s oszzuk az észt, itt, hogy hazudjunk, és direkt kitalálunk hülyeségeket, szerinted mindig ember olyan rossz indulatú itt, hogy ilyen hazugságokat talál ki? Miért találnánk ki ilyesmiket? Semmi értelme ennek. Valaki kitalálja, hogy látott ufot még megelhiszem, de ilyesmit miért találnánk ki? jaaa, hogy leplezzük a felszínességünket? szerintem ti látjátok felszínesen a dolgokat;))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!