Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
23:45
Több ezer nő utasított már vissza, csak tudom mit beszélek, aki genetikai hulladék az nem érdekli a nőket, kár ezen vitázni, ez tény, külsőleg és belsőleg is kőkemény elvárásai vannak az összes nőnek aminek egy átlagos pasi meg sem tud felelni mégha a legjobbat is hozza ki magából, egy nő meg inkább szüzen hal meg magányosan minthogy lejjebb adjon az igényeiből, ez a nők világa, nincs mit tenni, megszívtam, hogy férfinak születtem, nem lehet párkapcsolatom.
21f
Jééézus.
Szerintem inkább az a kérdés, hogy Te mit képzelsz magadról?
nem csak csúnya vagy, de látszik, hogy a személyiséged sincs rendben, pedig általában, ha csúnya is valaki, a nagyszerű személyiségével megfogja a szép lányokat is.
Bár amúgy szerintem úgy a normális, hogy szép lányok szép fiukkal legyenek:) na meg csúnyáknak jusson a csunya nők. így normális.
Eleve nem az a baj egy pasival/csajjal, hogy csúnya, hanem az, hogy csakl gyönyörűekre vágyik.
Ja kérem:
"Maguk kavarják a vihart, aztán meg rínak hogy veri őket az eső..."
Renée Zellweger - Hideghegy
Volt már tényleg kurv@ronda pasim..és mégis remek személyisége volt, ezért szerettem bele. Ezért voltunk együtt 2 és fél évig. És nem, nem a külseje fogott meg, hanem ahogy beszélt, a stílusa, és hogy magabiztos, de nem egy ego-s f@sz..
Ezeken túl igen, elismerem, hogy fontos a külső is, de vannak kivételek.. Nem kellene feladni, és nyavalyogni, hanem megkeresni, hogy hol a hiba. Amit már többen is hangoztattak rajtam kívül, hogy sz*r helyen ismerkedsz.
Egy dolog a szégyen veled.
Az, hogy tökönrúgott a lány, és te ezért nem verted meg. De legalább válaszul pinán rúgtad volna vagy mellbe ütötted volna...
Ha engem rúgott volna tökön az a lány, akkor addig vertem volna, amíg mozog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!