Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
nem értem mi a gondod. van barátnőd, legyél vele boldog és ne szólíts le idegen lányokat.
egyébként utánam épp elég "jópasi" csorgatta a nyálát akik nemhogy a hálószobámig nem jutottak el, de a házunk küszöbét is mex. negyed óra erejéig léphették át. kaptak egy kávét, sütit, aztán szevasz.
Jesszus, mit értek el azzal, hogy itt osszátok, hogy miért NEM lehet barátnőtök, ahelyett, hogy osztanátok, hogy miért LEHETNE barátnőtök. ez kezd nagyon fárasztó lenni, "nem veszik észre az ÉRTÉKEITEKET", tehát ti is tisztában vagytok azzal, hogy van. Miért nem használjátok ki. Ráfogjátok, hogy a nők nem adnak esélyt rá, de szerintem ti nem adtok ELÉGGÉ esélyt magadoknak, nincs türelmetek.
ja és ott vannak a szüleim akik szeretik egymást, anyukám aki nagyon szép, stílusos, okos, és apukám aki szintén okos, nagyon rendes, kövér, ősz hajú, ráncos, sárgafogú.
(amúgy talán az a baj, hogy nem vagytok elég értelmesek, pl. most is hiába osszuk, nem fogjátok fel semmiképp, csak a saját hülyeségeiteket firtassátok.)én is ilyen voltam régebb, meg sokan, és nem kaptam magamnak senkit, de jobb belátásra tértem és más lett a helyzet:)
Kaptatok több mint 70 hasznos hozzászólást, HIÁBA, tökmindegy, sirjatok, hogy "jaj csúnya vagyok, nem lesz csajom" biztos sokat elértek ezzel. mi nagy erővel próbáltunk jobb belátásra birni.és nem hazudtunk.
ez van:((
értékek egy okos, szép lány szerint:
tudsz: fözni, szobát festeni, autodat vezetni, épiteni, repülni, fél kézzel emelgetni a csajodat, két fejjel magasabb vagy, tudsz löfegyverrel bánni, stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!