Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 16 éves lányok most mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Elmegyünk siofokra (már nem elöször), pénteken járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok, a nagyon joképü haverom meg csak áll és bámul a semmibe, pedig kb csak azért tudtam azt a pár szót váltani a lányokkal, mert ott volt mellettem ez a gyerek is. Igy voltunk az egyik bulihelyen is, odahivok egy kis tini lánykát, de ahogy meglátta a sarokban kuporgo haveromat, elkezdett rá nyomulni, mint valami hivatásos, a haverom meg csak áll fapofával erre is. A kis lotyo meg elkezd nekem pattogni, hogy miért hozom csajozos helyre a haveromat, ha nincs kedve táncolni, meg miért MÁSZATOM RÁ!? Megmondam neki, hogy ne is csodálkozzon, 16 évesekkel nem foglalkozunk...erre a mondatomra tökönrugott, ami félig-meddig be is talált. Ja, meg amugy elsö mondatai közt volt, hogy keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem. Szal csak kiderült, hogy ronda vagyok, azért nem is néz rám férfiként egy lány sem...pedig kezdeményezek, de egyszerüen ellöknek. Egy másik haverom meg ugy bsszott meg egy lányt, hogy odament HOZZÁ A LÁNY, és elkezdte nyafizni, hogy ő csak azért jött siofokra, mert a barátja máshol bulizik, és tuti, hogy csalja valakivel, ezért bosszubol most ö is megcsalja. És ennyi. Már mentek is szobára a haverommal. Én meg hiába szolitok le nöket, amugy se mosolyog rám egyik sem, meg nem másznak rám. MÁSOKRA MEG IGEN! Nem érdekelnek a hülye vigasztalások meg közhelyek, mert EZ VAN AKI SZÉP MEG MAGAS AZ KELL A LÁNYOKNAK, aki meg nem, az ugy járt.
2011. aug. 21. 22:05
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯
 101/161 A kérdező kommentje:
elrettentö példát? én még pl olyat nem láttam, hogy valaki helyes, deltás genetika alapján, és nem akaszkodnak rá a nök! viszont aki csunya, és ezért nem akaszkodnak rá, szal ez elég általános! külsö rulez! erölködés nélküli csajozás rulez!
2011. aug. 26. 11:56
 102/161 napietus ***** válasza:

nem értem mi a gondod. van barátnőd, legyél vele boldog és ne szólíts le idegen lányokat.

egyébként utánam épp elég "jópasi" csorgatta a nyálát akik nemhogy a hálószobámig nem jutottak el, de a házunk küszöbét is mex. negyed óra erejéig léphették át. kaptak egy kávét, sütit, aztán szevasz.

2011. aug. 26. 12:01
 103/161 A kérdező kommentje:
van barátnöm, és? ez már akkor mindent megold? nekem is lenne egy akármilyen pasid akkor vele élnéd le az életed? ne indulj már ki abbol, hogy mindenki megválaszthatja a párját! kap valamilyen, aztán kész.
2011. aug. 26. 12:07
 104/161 napietus ***** válasza:
ha meg így gondolkodsz a barátnődről, akkor szerintem nem szép dolog áltatnod. lehet, hogy ő tleg szeret Téged, Neked meg ő csak olyan "ha ló nincs, jó a szamár is" pótlék-féle. mondjuk másik oldalról: amíg álmaid nőjét keresed, jól érezheted magad az esélyesekkel is :D de ez nem szép, ne játsz az érzéseivel.
2011. aug. 26. 12:11
 105/161 anonim ***** válasza:
100%

Jesszus, mit értek el azzal, hogy itt osszátok, hogy miért NEM lehet barátnőtök, ahelyett, hogy osztanátok, hogy miért LEHETNE barátnőtök. ez kezd nagyon fárasztó lenni, "nem veszik észre az ÉRTÉKEITEKET", tehát ti is tisztában vagytok azzal, hogy van. Miért nem használjátok ki. Ráfogjátok, hogy a nők nem adnak esélyt rá, de szerintem ti nem adtok ELÉGGÉ esélyt magadoknak, nincs türelmetek.

ja és ott vannak a szüleim akik szeretik egymást, anyukám aki nagyon szép, stílusos, okos, és apukám aki szintén okos, nagyon rendes, kövér, ősz hajú, ráncos, sárgafogú.

(amúgy talán az a baj, hogy nem vagytok elég értelmesek, pl. most is hiába osszuk, nem fogjátok fel semmiképp, csak a saját hülyeségeiteket firtassátok.)én is ilyen voltam régebb, meg sokan, és nem kaptam magamnak senkit, de jobb belátásra tértem és más lett a helyzet:)

Kaptatok több mint 70 hasznos hozzászólást, HIÁBA, tökmindegy, sirjatok, hogy "jaj csúnya vagyok, nem lesz csajom" biztos sokat elértek ezzel. mi nagy erővel próbáltunk jobb belátásra birni.és nem hazudtunk.

ez van:((

2011. aug. 26. 12:12
 106/161 A kérdező kommentje:
vannak értékeim, de szerencsétlenségembre olyan jellegüek, amikkel nem lehet villogni ilyen eröltetett ismerkedések folyamán! ha lennének mindennapos nöi ismeröseim, akkor nem itt tartanék, de bme gépsézen 4 év alatt EGY LÁNYT SEM ISMERTEM MEG, mivel nincsenek is lányok! az ilyen életü embereknek megfelelö elsö benyomás nélkül nagyon kevés esélyük van.
2011. aug. 26. 12:15
 107/161 napietus ***** válasza:
még mindig nem érted? nem csak a suliban vagy a diszkóban lehet ismerkedni! biztos van hobbid, vannak barátaid is. nekik van huguk, unokatesójuk lány barátjuk stb. nézz már körül az Istenért...kezdek aggódni a jövő miatt...ha ilyen az értelmesebbje, milyen lehet a többi...
2011. aug. 26. 12:20
 108/161 A kérdező kommentje:

értékek egy okos, szép lány szerint:

tudsz: fözni, szobát festeni, autodat vezetni, épiteni, repülni, fél kézzel emelgetni a csajodat, két fejjel magasabb vagy, tudsz löfegyverrel bánni, stb

109/161 anonim ***** válasza:
100%
amúgy az elöző hozzászólásaidból úgy vettem ki, hogy van barátnőd, nem?
 110/161 anonim ***** válasza:
12:12 Nekem is vannak értékeim, csak ezek belső értékek, azokat pedig egy lány se értékeli, ha külső értékek nem társulnak hozzájuk.
2011. aug. 26. 12:21
❮❮ ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!