Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 16 éves lányok most mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Elmegyünk siofokra (már nem elöször), pénteken járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok, a nagyon joképü haverom meg csak áll és bámul a semmibe, pedig kb csak azért tudtam azt a pár szót váltani a lányokkal, mert ott volt mellettem ez a gyerek is. Igy voltunk az egyik bulihelyen is, odahivok egy kis tini lánykát, de ahogy meglátta a sarokban kuporgo haveromat, elkezdett rá nyomulni, mint valami hivatásos, a haverom meg csak áll fapofával erre is. A kis lotyo meg elkezd nekem pattogni, hogy miért hozom csajozos helyre a haveromat, ha nincs kedve táncolni, meg miért MÁSZATOM RÁ!? Megmondam neki, hogy ne is csodálkozzon, 16 évesekkel nem foglalkozunk...erre a mondatomra tökönrugott, ami félig-meddig be is talált. Ja, meg amugy elsö mondatai közt volt, hogy keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem. Szal csak kiderült, hogy ronda vagyok, azért nem is néz rám férfiként egy lány sem...pedig kezdeményezek, de egyszerüen ellöknek. Egy másik haverom meg ugy bsszott meg egy lányt, hogy odament HOZZÁ A LÁNY, és elkezdte nyafizni, hogy ő csak azért jött siofokra, mert a barátja máshol bulizik, és tuti, hogy csalja valakivel, ezért bosszubol most ö is megcsalja. És ennyi. Már mentek is szobára a haverommal. Én meg hiába szolitok le nöket, amugy se mosolyog rám egyik sem, meg nem másznak rám. MÁSOKRA MEG IGEN! Nem érdekelnek a hülye vigasztalások meg közhelyek, mert EZ VAN AKI SZÉP MEG MAGAS AZ KELL A LÁNYOKNAK, aki meg nem, az ugy járt.
2011. aug. 21. 22:05
 141/161 A kérdező kommentje:

tisztában lettem vele az évek során, hogy a nöknek fogalmuk nincsen rola, hogy mit akarnak egy kantól, de még csak azt sem tudják sosem, hogyan szedték fel öket!

az meg most valami utalgatás volt, hogy nem a humorommal sexelnek? tehát a MÉRET A LÉNYEG? ENNYI LENNE CSAK?

2011. aug. 26. 14:46
 142/161 .Daniel. ***** válasza:

Utolsó! Gondolom nő vagy.

Figyelj haver ezeket ismered:

"próbálj meg csak úgy odamenni ismerkedni beszélgetni; ha nem vevők rá akkor ennyi, ha meg igen akkor még bármi lehet belőle" ez egy olyan tanács amit semmire nem tudsz használni. A nők nem tudják hogy mitől lesznek rád vevők vagy nem és nem így van hogy ez a nőkön áll vagy bukik hogy vevők-e rád.

A másik ezt a hölgytől kérdezném. Nem csak nőkről beszélek hanem úgy az emberekről átlagban. Miért kéne tisztelnem bárkit is anélkül hogy nem ismerem és nem találok benne semmi tiszteletre méltót? Sajnálom de azt kell mondjam ez is haszontalan dolog mivel nézd meg ugye a bunkó csajok nem tisztelik a nőket és mégsem menekülnek ugye?:) Sajnos ezért nem hagyatkozhatunk a nők tanácsaira mert nem ismerik ezt a dolgot eléggé.

2011. aug. 26. 14:47
 143/161 .Daniel. ***** válasza:
A méret kb 13 cm felett nem lényeg. Sokkal inkább hogy hogyan bánsz az ostorral.
2011. aug. 26. 14:48
 144/161 A kérdező kommentje:

jó, a cercaméreten most nem fogok kiakadni, eddig nem volt baj belöle!

a kinézettel és hangfekvéssel, akadozó beszéddel, suta mozgással viszont már inkább.ja és undorito mimikával.

2011. aug. 26. 14:50
 145/161 .Daniel. ***** válasza:
ha meglátsz egy jó csajt rögtön eldöntöd hogy jó-e vagy sem nem? A nők is így tesznek csak ők nem azt nézik hogy milyen szép az arcunk hanem a testtartásunkat. Sokkal kifinomultabb nekik ez a kis érzékelő mint nekünk. De nem itt szeretnék magyarázkodni ha kérdésed van pm-ben.
2011. aug. 26. 14:52
 146/161 anonim ***** válasza:
Hiába magyaráztok neki, hogy "egy nőt tisztelni kell" mert ő nem ezt akarja, hanem ő is "nagyképű fasza gyerek" akar lenni, aki bárkit megkap, annak ellenére, hogy semmi önbizalma, és egyénisége, lássuk sikerülni foge neki ez valaha?
2011. aug. 26. 14:54
 147/161 .Daniel. ***** válasza:
Lehet úgy is bármilyen nőd hogy nem vagy nagyképű bunkó f@szkalap. Önbizalom kötelező de bárkinek sikerülhet.
2011. aug. 26. 14:55
 148/161 anonim ***** válasza:

Senkit nem KELL tisztelned, azt csinálsz amit akarsz :)

Szerintem jó, ha valaki tud viselkedni és tiszteli a másik embert, még akkor is ha nem ismeri sőt különösen akkor... és nem hiszem hogy ezzel oooolyan egetverően nagy baromságot mondtam volna. Amúgy az első részre meg annyit tudok mondani: hogy ha minden nő ugyanazt akarná, nem lenne miről beszélni próbálkozni kell... és egy pár kudarc még nem a világ vége erre próbáltam utalni, de ha más a véleményed én elfogadom

2011. aug. 26. 14:55
 149/161 A kérdező kommentje:
egy nö csak ne beszéljen arrol, hogyan lehet öt megkapni, mert fogalma nincs rola! és ezt most nem én mondtam...gyerünk, oltsátok azt, akitöl származik a mondat! ja vagy öt nem fogjátok, mert ö ért a nökhöz, és jol seggbekur benneteket, hogy észre sem veszitek!
2011. aug. 26. 14:56
 150/161 .Daniel. ***** válasza:
Hogy tudnék tisztelni valakit anélkül hogy nem látok benne semmi tiszteletre méltót? A másik hogy inkább hasztalannak nevezném a tanácsodat de szép tőled hogy próbálsz segíteni neki. Minden nő ugyan arra bukik csak azt most nem árulom itt el hehe. Ugyan úgy mint a férfiak is ugyan arra buknak. Szép alak szép arc, szexisség, nőiesség. Vagy szerinted nekem feláll egy csúnya, vézna, melletlen lányra? Sajnos nem.
2011. aug. 26. 14:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!