Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
tisztában lettem vele az évek során, hogy a nöknek fogalmuk nincsen rola, hogy mit akarnak egy kantól, de még csak azt sem tudják sosem, hogyan szedték fel öket!
az meg most valami utalgatás volt, hogy nem a humorommal sexelnek? tehát a MÉRET A LÉNYEG? ENNYI LENNE CSAK?
Utolsó! Gondolom nő vagy.
Figyelj haver ezeket ismered:
"próbálj meg csak úgy odamenni ismerkedni beszélgetni; ha nem vevők rá akkor ennyi, ha meg igen akkor még bármi lehet belőle" ez egy olyan tanács amit semmire nem tudsz használni. A nők nem tudják hogy mitől lesznek rád vevők vagy nem és nem így van hogy ez a nőkön áll vagy bukik hogy vevők-e rád.
A másik ezt a hölgytől kérdezném. Nem csak nőkről beszélek hanem úgy az emberekről átlagban. Miért kéne tisztelnem bárkit is anélkül hogy nem ismerem és nem találok benne semmi tiszteletre méltót? Sajnálom de azt kell mondjam ez is haszontalan dolog mivel nézd meg ugye a bunkó csajok nem tisztelik a nőket és mégsem menekülnek ugye?:) Sajnos ezért nem hagyatkozhatunk a nők tanácsaira mert nem ismerik ezt a dolgot eléggé.
jó, a cercaméreten most nem fogok kiakadni, eddig nem volt baj belöle!
a kinézettel és hangfekvéssel, akadozó beszéddel, suta mozgással viszont már inkább.ja és undorito mimikával.
Senkit nem KELL tisztelned, azt csinálsz amit akarsz :)
Szerintem jó, ha valaki tud viselkedni és tiszteli a másik embert, még akkor is ha nem ismeri sőt különösen akkor... és nem hiszem hogy ezzel oooolyan egetverően nagy baromságot mondtam volna. Amúgy az első részre meg annyit tudok mondani: hogy ha minden nő ugyanazt akarná, nem lenne miről beszélni próbálkozni kell... és egy pár kudarc még nem a világ vége erre próbáltam utalni, de ha más a véleményed én elfogadom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!