Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
ja amugy mikor én 16 éves voltam, egy osztályfönöki órán a következö kérdést tette fel a tanárnak egy kis ribi (aki azota ovonöként prosperál):
"tanárnéni, miért van az, hogy az okosok azok csunyák?"
ugyanő töle származik a következö felkiáltás egy szünetben:
"ma jön haza a lacim,de ha nem basz meg, akkor én magamhoz nyulok!"
ellenben mondott ilyet is nekem:
"olyan nöd lehetne, amilyet csak akarnál, ha nem lennél ilyen nyámnyila"
Na jó nem lesz itt hibi-habi. 0 az önbizalmad, akaraterőd semmi, makacs vagy, negatív, destruktív, könnyen kontrollálható, humortalan stb ... és akkor még a külsődről nem is beszéltem. Mi a f@szom van veled? Szerinted tényleg megengedheted magadnak hogy itt sajnáltasd magad? Ugye milyen jó mikor mindenki sajnál és magadat is sajnálod nem? Csak hogy ettől semmi sem lesz jobb! A sorsod a TE kezedben van és Te inkább otthon ülsz mint inkább azt mondanád hogy b@sszameg ez így nem mehet tovább. Döntsd el mi akarsz lenni! Férfi, boldog, sikeres, pozitív stb...? Vagy egy nyomorult életvesztes? Nem számíthatsz senkire a saját bajodban és nem is várhatod el hogy számítson valakinek a saját gondod amit Te okoztál magadnak! Tedd félre a makacsságot mert saját magad alatt vágod ezzel a fácskát! Írtam hogy én segítek rajtad de ha leszarod barátom legyen de ilyen hozzáállással nem sokra fogsz menni elárulom.
Nem ismered a nőket, nem tudod hogyan működnek így mi a legegyszerűbb? Hát ronda vagyok nem lehet mit tenni ennyi volt ez így marad én tehetetlen vagyok. Jól írták hogy rád nem kéne energiát pazarolni de teszek egy utolsó kísérletet. Ha továbbra is így csúszol lefele talán még a barátnőd is el fog hagyni.
Szerinted egy férfi attól férfi mert jól néz ki? Vagy szerinted mi teszi a férfit férfivá? Lehet hogy nem olvastam el minden válaszod de én még egy köszönömöt sem láttam tőled!(ha mégis akkor ugord át)Az emberek segítenek rajtad és jött pár hasznos válasz is de te makacsan ragaszkodsz az elképzelésedhez. Etus is próbál rajtad segíteni de a magadfajtán sajnos nem nagyon lehet. Szerinted ki akarna egy savanyú, keserű, negatív, stresszes, félénk emberrel kapcsolatot? CSAK rajtad áll hogy megváltozol-e vagy maradsz a langyos kulában az alfa meg jóképű haverjaid szintje helyett.
hogyne lehetne már?! egy héten minden nap parti, sok nö meg mindennapos lány ismerösök tömkelege, EZ segit! Másokon is ez segit! Én csak vártam és vártam, hogy majd lányok közé kerülök lesz sok lány ismim, de csak nem lett, mert olyan lányokat látok csak, akiken legalább 10 tölem 2x nagyobb fiu csüng.
akkor más:
egyszer elmentünk haverjaimmal egy lánykoliba, ahol valoban legalább 80% lány volt a bulin. Ott sikerült megismerkedni két "átlagos" lánnyal. Haverjaimmal ültük körül öket, de elég hamar én lettem az alfa a csoportban, fel is akartak vinni a szobájukba, meg egymás szájábol ettük a ropit, meg behivtak táncolni, amit sajnos az tört keresztbe, hogy véget ért a zene! Egy honap mulva a két lány eljött hozzám a koliszobámba, ott ittunk, majd elmentem velük morrisonsba, viszont a vizsga utáni ivászat kicsit sok volt, ezért elaludtam a wc-ben. bUMM. nyilván az egyik lány akart tölem valamit. Igaz, meg lehetösen ronda volt (ezt szo szerint kell érteni), de sexuális kisugárzása mégis az egeket verte! Merthát van ilyen, ugye, hogy ronda nö is lehet szép!
és hogyan?
vágod a témát, csak le van titkositva, mert senki sem szereti ha más is megtudja a tutit.
Tényleg nem szeretnék én lenni a fő okos vagy, bármi olyat mondani ami sértő, de őszintén az értékek nem azok hogy fél kézzel emelgeti a lányt és 2 fejjel magasabb :D az érték inkább az, hogy nem használod ki amikor lenne rá lehetőséged és meghallgatod... ez az egyik dolog, számít a külső, de jobb ha először barátok vagytok, nem rögtön azzal kezdesz, hogy barátnőt keresel... próbálj meg csak úgy odamenni ismerkedni beszélgetni; ha nem vevők rá akkor ennyi, ha meg igen akkor még bármi lehet belőle max. végre lesz egy lány barátnőd aki el tud majd mondani dolgokat neked a témáról, egyrészt.
Másrészt, jó lenne ha nem ringyóznád le a fél női társadalmat, ez kissé sértő, nem azért megértem hogy ki vagy ábrándulva kicsit belőlünk, vannak fura nők... hajjaj, de ennek ellenére azért vigyázz erre, a nőt vmilyen szinten tisztelni kell, és ez is belülről jön, és azt viszont egy lány megérzi ha ez nem így van és akkor menekül...
hamradrészt a sztárosoknak üzenem, hogy nem így van, és a pénz nem számít ám olyan sokat mint azt ti hiszitek az okos fejetekkel! ahogy fentebb is írtam kicsit sértő hogy manipulatív felszínes pénzéhes ringyóknak állítotok be minket, holott nem vagyunk azok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!