Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 16 éves lányok most mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Elmegyünk siofokra (már nem elöször), pénteken járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok, a nagyon joképü haverom meg csak áll és bámul a semmibe, pedig kb csak azért tudtam azt a pár szót váltani a lányokkal, mert ott volt mellettem ez a gyerek is. Igy voltunk az egyik bulihelyen is, odahivok egy kis tini lánykát, de ahogy meglátta a sarokban kuporgo haveromat, elkezdett rá nyomulni, mint valami hivatásos, a haverom meg csak áll fapofával erre is. A kis lotyo meg elkezd nekem pattogni, hogy miért hozom csajozos helyre a haveromat, ha nincs kedve táncolni, meg miért MÁSZATOM RÁ!? Megmondam neki, hogy ne is csodálkozzon, 16 évesekkel nem foglalkozunk...erre a mondatomra tökönrugott, ami félig-meddig be is talált. Ja, meg amugy elsö mondatai közt volt, hogy keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem. Szal csak kiderült, hogy ronda vagyok, azért nem is néz rám férfiként egy lány sem...pedig kezdeményezek, de egyszerüen ellöknek. Egy másik haverom meg ugy bsszott meg egy lányt, hogy odament HOZZÁ A LÁNY, és elkezdte nyafizni, hogy ő csak azért jött siofokra, mert a barátja máshol bulizik, és tuti, hogy csalja valakivel, ezért bosszubol most ö is megcsalja. És ennyi. Már mentek is szobára a haverommal. Én meg hiába szolitok le nöket, amugy se mosolyog rám egyik sem, meg nem másznak rám. MÁSOKRA MEG IGEN! Nem érdekelnek a hülye vigasztalások meg közhelyek, mert EZ VAN AKI SZÉP MEG MAGAS AZ KELL A LÁNYOKNAK, aki meg nem, az ugy járt.
2011. aug. 21. 22:05
 151/161 .Daniel. ***** válasza:
Ha ezt rám értetted köszönöm de megértem hogy miért kapom az oltást, teljesen logikus és nem fogom seggbekúrni(ha jó kislány lesz:)) A nők sem bonyolultabbak mint a férfiak csak máshogy működnek. Ha ez folytatódik elárulom hogy a férfiak miért szerencsésebbek mint a nők nemi szempontból.
2011. aug. 26. 15:03
 152/161 anonim ***** válasza:
100%

Tudod bármi is a célod azt meg tudod valósítani ha hiszel benne, olyan nőd lehet amilyet csak akarsz, de ahhoz neked is változnod kell, a személyiségednek, mert jelenleg az aki vagy nincs olyan színvonalon szellemileg, hogy megkapjon egy érettebb gondolkodású lányt aki szép is.

Nem avgy jó a csajoknál, ezt beismered, ez jó, ez az első lépés a változás felé, már csak gyakorolni kell, először is, ne mszámít hogyan nézel ki, kutyát nem fog érdekelni, legyél ápolt, öltözködj ízlésesen, emellett sportolj valamit, ennyit a külsőről, a többi a belsődön múlik, nem kenheted mindenki másra a felelősséget, hogy jaj most nem én avgyok a hibás, hanem ő, meg a külsőm, ez gyáva duma, egy férfi nem viselkedik így, ez nem vonzó, ez elijeszti a nőket.

21f

2011. aug. 26. 15:04
 153/161 A kérdező kommentje:

[link]

HA ÉN ÁTLAGOS, AKKOR EZEK MIK? EZEK A MAGAS NAGY ERÖS FIUK, AKIK ILYENNEK SZÜLETTEK, ÉS ÖK KELLENEK A NÖKNEK! NEM EGY KISGYREEK!

2011. aug. 26. 17:16
 154/161 anonim ***** válasza:
100%
:D:D:D:D akiket linkeltél tök átlagosak, az egyen hajukkal meg az erőltetett magabiztosságukkal együtt. Még ha csak a jobboldalit mondod akkor oké, de hogy ők hárman neked az irigyelt nőidálok akkor azon csak röhögni tudok.
2011. aug. 27. 09:36
 155/161 anonim ***** válasza:
Ha a kérdező is olyan csúnya, mint én, akkor az átlagos szintről is csak álmodhat.
2011. aug. 27. 09:42
 156/161 anonim ***** válasza:
Mert van különbség akire úgymondják : átlagos, hogy nincs különösebb testi hibája , minthogy nem kifejezetten a nők álma de van akinek bejön.
2011. aug. 27. 09:42
 157/161 anonim ***** válasza:
100%

[link]

tessék végre felkerült a kép a történet szereplöiröl

2011. szept. 9. 13:14
 158/161 anonim ***** válasza:
100%

Amit írtál, az szánalmas (már bocs). Az ismerkedéshez tudatosság, taktika kell, amihez hozzátartozik a külső is. Hülyeség arra várni, hogy "majd egyszer valakinek te is jó leszel". Neked kell irányítani a dolgokat, és NEM SZABAD beletörődni hamis következtetésekbe: pl. hogy aki jól néz ki, az kell a lányoknak. A lehető legtöbbet kell kihozni a külsődből (haj, öltözködés, stb.), s megfelelő stílusban kell leszólítani lányokat. Nyitottnak kell lenni a fejlődésre, a nagy változásokra.

Ami a te bajod, az a negatív hozzáállás. Mindenben a rosszat keresed, mindenért magadat hibáztatod. Sokkal lazábban kellene felfognod a dolgokat. Az, hogy ronda vagy, meg hogy bunkók a csajok, stb., ez mind-mind KIFOGÁS. Ezeket el kell felejteni. Többet nem írok, tudok róla, hogy egy másik oldalon is leírtad a problémát, ott írtak részletesebb válaszokat.

2011. szept. 11. 20:54
 159/161 anonim ***** válasza:
100%
a pua forumra gondolsz?
2011. szept. 12. 12:17
 160/161 anonim ***** válasza:
100%
Igen, arra gondolokd. Írtam még pár dolgot azon a fórumon, mert oda jobban illik ez a téma.
2011. szept. 13. 10:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!