Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A 16 éves lányok most mégis...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?

Figyelt kérdés
22 éves vagyok. Elmegyünk siofokra (már nem elöször), pénteken járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok, a nagyon joképü haverom meg csak áll és bámul a semmibe, pedig kb csak azért tudtam azt a pár szót váltani a lányokkal, mert ott volt mellettem ez a gyerek is. Igy voltunk az egyik bulihelyen is, odahivok egy kis tini lánykát, de ahogy meglátta a sarokban kuporgo haveromat, elkezdett rá nyomulni, mint valami hivatásos, a haverom meg csak áll fapofával erre is. A kis lotyo meg elkezd nekem pattogni, hogy miért hozom csajozos helyre a haveromat, ha nincs kedve táncolni, meg miért MÁSZATOM RÁ!? Megmondam neki, hogy ne is csodálkozzon, 16 évesekkel nem foglalkozunk...erre a mondatomra tökönrugott, ami félig-meddig be is talált. Ja, meg amugy elsö mondatai közt volt, hogy keressek valami rondább nöt, mert azoknál ESETLEG lehet valami esélyem. Szal csak kiderült, hogy ronda vagyok, azért nem is néz rám férfiként egy lány sem...pedig kezdeményezek, de egyszerüen ellöknek. Egy másik haverom meg ugy bsszott meg egy lányt, hogy odament HOZZÁ A LÁNY, és elkezdte nyafizni, hogy ő csak azért jött siofokra, mert a barátja máshol bulizik, és tuti, hogy csalja valakivel, ezért bosszubol most ö is megcsalja. És ennyi. Már mentek is szobára a haverommal. Én meg hiába szolitok le nöket, amugy se mosolyog rám egyik sem, meg nem másznak rám. MÁSOKRA MEG IGEN! Nem érdekelnek a hülye vigasztalások meg közhelyek, mert EZ VAN AKI SZÉP MEG MAGAS AZ KELL A LÁNYOKNAK, aki meg nem, az ugy járt.
2011. aug. 21. 22:05
 111/161 A kérdező kommentje:

na tess:

[link]

fankadeli és a felesége. tudni kell, hogy a fankadeli elég ronda srác volt mindig is, mostmár igy 30 évesen meg olyan mint egy koca, láttam élöben egyszer koncerten, de inkább a szinpad elött toporgo nöt néztem, akiröl kiderült, hogy a felesége! ÓMG! hirnévre ment a ribingyó

2011. aug. 26. 12:23
 112/161 anonim ***** válasza:

"értékek egy okos, szép lány szerint:

tudsz: fözni, szobát festeni, autodat vezetni, épiteni, repülni, fél kézzel emelgetni a csajodat, két fejjel magasabb vagy, tudsz löfegyverrel bánni, stb."

ez most te vagy, vagy nem te vagy vagy mi van???

Egy érték bármilyen lehet, nem minden lány ugyanolyan!

12:21- ne butáskodj, olvasd el a 11:03-es választ a 9. oldalon

szerintem lehetnél értelmes, ha jobb belátásra birnád magad és optimista lennél, de most így szörnyen értelmetlen vagy!

2011. aug. 26. 12:28
 113/161 A kérdező kommentje:
elöször ki kell gyurnom magam, máshogy nem fognak férfiként tekinteni rám a nök!
2011. aug. 26. 12:29
 114/161 A kérdező kommentje:
2011. aug. 26. 12:30
 115/161 anonim ***** válasza:
gyúrjad! csak kezdj már valamit az önbizalmaddal, de pedig okokat keress, hogy miért nem lesz soha nőd!
2011. aug. 26. 12:30
 116/161 A kérdező kommentje:
de most mégis hogy gondoljátok, vonuljak el, gyurjam ki magam, és ha kijövök a fényre, egyböl nézni fognak a nök? most biztos majd az lesz a válasz, hogy nem, pedig mindenki tudja, hogy az izmos fiukat nyálcsorgatva nézik a nök (vagyis épp elég nö nézi öket)...és hol marad a folyamatos visszajelzés a fejlödésemröl? egy helyben topogok, mert egy darab nö sincs sehol az egész környezetemben, ismeröseimnek sincsenek lány ismerösei, akik meg az iskolában vannak pár lány, azoknak 1000000millio fiu ismeröse van, akiknek legalább 70%-a probál is udvarolni. elérhetetlen nök tömkelege!+
2011. aug. 26. 12:33
 117/161 A kérdező kommentje:
meg az az igazság, hogy én régen optimista voltam, meg vidámabb, csak éppen mégsem kellettem egy lánynak sem, nem történt semmi, ez szépen rátett a lejtöre, és 5 év alatt ide jutottam. köszpusz
2011. aug. 26. 12:36
 118/161 anonim ***** válasza:
te teljesen megzakkantál;)) 80 válasz után még mindig kifogásokat keresel. Tök mindegy jobb ha nem is fárasszák magukat veled. Ne, ne is csinálj semmit! maradj reményvesztett. inkább csak ülj a gép elött, s siránkozz, hogy egy nőnek se kellessz. Te bajod. ne, ne csinálj semmit!:))
2011. aug. 26. 12:37
 119/161 A kérdező kommentje:
1, a pszichologusom meg van gyözödve, hogy én igy ahogy vagyok is elég sok nönek kellenék, valahogy mégsem realizálodik ez, pedig leszolitok nöket, mgeteszek minden tölem telhetöt mégis oda jut a dolog, hogy gyurnom kell, mert mégsem kellek igy ahogy vagyok egy nönek sem-
2011. aug. 26. 12:39
 120/161 anonim ***** válasza:
Dettó ugyanez. Régen én is azt hittem, h van olyan lány, akinek kellhetek, de akkor se jött össze soha semmi. Szal ne mondjátok, h az önbizalmon múlik, mert rohadtul nem!
2011. aug. 26. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!