Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
Mondom abban igaza van a kérdezőnek, hogy ha jól nézel ki, hamarabb ágyba bújnak veled.
De ezt szerintem eddig is tudta mindenki.
Felszínesség?? Hééé, az előbb még arról volt szó, hogy a lányok csak a szép fiúkat szeretik!!Most mivan?? Felhozták a Steven Tyler példát, de már tovább kell keresgélni "kifogásokat", hogy sztár blabla. Pedig jó példa volt arra, hogy NEM, nem igaz az a tény, hogy csak a szép fiúk kellenek a lányoknak.Másik jó példa Dr. House.
Most komolyan azt várjátok, hogy sok tehetséges, okos, magabiztos, esetleg szép pasi között a lányok pont egy olyan után sóvárogjanak, akik csúfak, DEE nem is tudnak semmit azonkivül, hogy "jaj csúnya vagyok, nem kellek senkinek!!" és a senkinek alatt csak a szép lányokat értetek, figyelembe se veszitek a csúnya lányokat, akik értékelnének, és aztán meg itt azzal jösztök, hogy "mit képzelnek magukról a lányok". Szerintem inkább TI vagytok, akik nem tudom mit képzelnek magukról.
Dr. House nem sztár? Vagy ha a filmbeli karakterre gondolsz, az film, nem a valóság.
Pont ti nők vagytok azok, akik esélyt sem adtok a csúnya férfiaknak, legyenek azok akármilyen értékesek is belül. Érdekes módon sehol nem látni ronda (és nem gazdag) srácot szép bnővel, sőt egyáltalán bnővel se, a fordítottjára viszont annál több példa van. Ne magatokból induljatok ki, nekünk csúnya férfiaknak a csúnya nők is megfelelnének, de nekik se kell átlag alatti külsejű pasi. Nincs kivétel, legfeljebb a vakok.
"Érdekes módon sehol nem látni ronda (és nem gazdag) srácot szép bnővel, sőt egyáltalán bnővel se, a fordítottjára viszont annál több példa van."
Kár, hogy te csak az ilyesmire, kellemetlenre emlékszel. :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!