Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
1. Miért diszkóba mész ismerkedni? Vagy ha mész, fogadd el, hogy a p.csák aránya drasztikusan megnő az olyan környéken. És mindegy, 15 vagy 25 évesekről beszélünk. Tudnod kell, hogy ott mindez előfordulhat: sz.rkeverés, ismerkedés helyett "csajozás/pasizás" stb.
2. Nem vagy ronda. Felteszem, a modorodon van mit csiszolni. Hidd el, ha tudsz beszélni, van karizmád - és nem az ego-jancsi szól belőled, akad lány, aki mindezt kedveli.
Ez a "járkálunk a sétányon, egy csomo nöt leszolitok" hozzáállás nem túl jó. Feltehetőleg túl mászósnak tűnsz. Legyél elegáns, jómodorú, természetes.
Az értelmes lányok is ott vannak, csak meg kell őket látni és apránként kell haladni.
3. Ha ott van a jóképű haverod, az eléggé szubjektív, mitől jóképű. Az egy dolog, hogy a hülye libáknak bejön... Ha nem kommunikál velük, ott fogják hagyni, mint egy darab száraz sz.rt. Szóval, ezen ne rágódj. Te nem leszel mellette láthatatlan, ha lehet veled intelligensen beszélgetni.
4. A hülye p.csáknak tényleg a magas meg szép fiúk kellenek. És mégis, legalább fél tucatnyi ismerősöm van, fiúk-lányok, akik nem modellalkatúak, fölöttébb átlagos fejszerkezetük van... mégis van párjuk.
Ismerkedj lassabban, válogass alaposan. Nem kell mindenkit leszólítani. Ettől nem lesz több esélyed. Figyelj meg pár lányt, ne az összeset. Aztán mérlegelj és lassan közelíts ahhoz, amelyik a legjobban. És így tovább.
67% 23:52- teljesen megőrültél:D? ilyen nem létezik, hogy genetikai hulladék, és nem kap csajt:) vagy talán nincsenek lábaid, hiányzik valamilyen testrészed? kétlem:) egy dolog, hogy pillanatnyilag nincs rendben az önbizalmad, de ezen tudsz változtatni mindig:)
amúgy szerintem önbizalomhiányoson nem lep meg, hogy akárhány lány vissza utasitott, ettől nem vagy genetikai hulladék, a nők észre veszik, ha nincs rendben az önbizalmad:)
"teljesen megőrültél:D? ilyen nem létezik, hogy genetikai hulladék, és nem kap csajt:)"
Sajnos tanúsíthatom, h létezik ilyen :(
"Sajnos tanúsíthatom, h létezik ilyen :("
szerintem nem létezik ilyen. és erről azért akatalak meggyőzni, mert én is így gondolkodtam régebb:D de most úgy gondolom, mindennek oka van, rákell jönni belátóan, hogy mi az, és változtatni, mert megéri:);;)
mondmár el nekem, mégis mi baj lenne a génjeiddel:D? konkrétan? külső? vagy mi:)?
Ez a ne szólíts le lányokat duma engem is letett:D
Egyébként nagyon el vagy tévedve, ha azt gondolod, h nem érdekli a nőket a külső.
Ha szexről van szó, nagyon is odafigyelnek erre, mert ha már kúrnak akkor miért pont egy rondával, ha lehet széppel is.
Még akkor is jöhet a srác, ha kicsit kell neki pitizni, már csak azért is, mert verhetik ők is a mellüket, h egy ilyen pasit el tudott csábítani.
Egyébként szerintem sincs gond a külsőddel, szal simán lehet jó nőd, de szerintem jót tenne neked egy kis izom, amióta kondizok engem is több csaj néz meg.
Ezzel a minden nő fas*zopó dumával pedig nem sokra fogsz menni.
Ahhoz nagyon jól kell kinézned, h ezt megengedhesd magadnak.
összefoglalva: van barátnőd egy éve, ennek ellenére nőket szólítgatsz le szórakozóhelyeken, és idejössz ríni, hogy nem sikerült . a tetejébe alpári a stílusod, nem válsz dicsőségéár a bme-nek (mert oda jársz, ugye?).
nagyon férfias viselkedés, tényleg :D
Várj már, nem te vagy az hülyegyerek, aki itt lázadozott régebben, h nem kell a csajoknak?
Ő is a bme-re járt.
Valami hülye neved volt, cupcake? vagy??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!