Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves lányok most mégis mit gondolnak magukrol, meg ugy az összes nö?
"nincs benned semmi, ami megfog"
Tesóm mindennap a csajok és pasik oldalon nyomul és mászik a nőkre. Nem csúnya a tesóm, de szépség se, viszont kék szeme van és neki IQ se kell, hogy összejöjjön valakivel. Röhej, hogy ha nem számít a külső a cafkáknál. Én csak normális lányokkal állok szóba és képzeld viszonzás is pozitív. Az engem marhára nem érdekel, hogy ha egy libának nem jövök be, ők se különbek külsőleg.
ugy azért kicsit nehéz, hogy az iskolámban nincs 1 lány sem. és nincsenek lány ismeröseim sem, sem az ismeröseimnek!
spontán ismerkedés kizárva emiatt.
Tudod az a baj, hogy a mai világban kezd nőuralom lenni, olyan mint régen amikor a nők voltak elnyomva, most mi férfiak leszünk, a nők válogatnak közülünk, és nekünk jól kell kinézni, gazdagnak lenni, iskolázottnak, meg személyiségileg is fejlettnek, hogy minket válasszanak, egy nőnek nem kell semmit tenni, ők a főnökök sajnos:( és ők döntik el kivel járnak, ők irányítanak mindent.Ebbe bele kell törődni, már születéskor eldől, hogy mennyire leszel kapós a nőknél, elmondom neked mit néznek és mit keresnek egy férfiban:
Legyen magas, itt a legjobb ha 190centi vagy ez felett vagy, ha ez nincs meg akkor aki ennek megfelel azt választják helyetted, ezt ők úgy magyarázzák: " nem tudok rá felnézni", aztán legyél izmos is, rengeteg idő tökéletes testet építeni 2-3 év kemény munka, kidolgozott étrend, kemény edzés, ez is alapkövetelmény, aztán legyen diplomád, ez neked hamarosan meglesz, nagyon jó, aztán legyél jóképű, ha ez nincs meg akkor plasztikai sebész esetleg tud segíteni, ez kb. 10-20 millió forint, aztán legyen házad, kocsid, legyél népszerű és nagyszájú, ez egy teljesen átlagos lány elvárása is.Volt hogy elutasított egy igénytelen középiskolából kibukott, műveletlen bunkó lány mert nincs 21 évesen házam és "csak" fél millió forintos autóm van, és nem vagyok izmos meg 190 centi, holott ő nagyon rossz minden téren, dehát nő, felsőbb rendű lény, ő választ, ezért megteheti, most van egy 190 centis pasija, azért ne add fel kérdező, én is most gyűjtök pénzt, plasztikai műtétekre, meg egy térdplasztikára is mert csak 180centire nőttem, 50-60 millió és lesz barátnőm.
21f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!