Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, régimódi vagyok?
20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.
nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?
"viszont mindig keres és ujabb talira hív.
akkor miért ha nem szeretne semmit?
lehet hogy én vagyok túl távolságtartó?"
Én nem tudom, hogy te hogy viselkedsz vele, így azt sem tudhatom, távolságtartó vagy-e vagy sem. Nem biztos, hogy nem szeretne semmit, de lehetséges, hogy feszélyezve érzi magát a viselkedésed miatt, és nem akar ajtóstul rontani a házba. Csak te tudhatod, hogy viselkedsz vele. Légy vidám, felszabadult és MOSOLYOGJ! Az tuti recept, mindig beválik. Ne legyél elérhetetlen, hagyd kezdeményezni, sőt, te is kezdeményezhetsz a magad módján. (Ugye nem kell leírnom, mire gondolok?) Lehet, hogy nem tudja, hányadán áll veled, ezért tartotok még itt.
nem,nem így fogom elveszíteni mivel ennyi eszem még van!!!
egy netes játékban taliztunk és úgy beszéltük meg a randit.
és nyilván tetszettünk egymásnak ezért taliztunk.
és igen,neten is lehet párt találni nem egy példa van rá.
annyiban javítanálak ki hogy igen, kellene nekem egy kapcsolat, DE csak akkor ha kialakul köztünk valami.
ha még pár randi után sem érzek semmit nyilván nem fogom ezt folytatni és nem sodródom bele felesleges dolgokba.
viszont kedvelni kedvelem.
szerintem kezdetnek nem rossz.
tegnap 19:17
Najó kedves kérdező,te eleve eldöntötted hogy igazad van!! Akkor minek kérdezel? Kötzködésből? Hencegésből??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!