Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem van a baj, régimódi vagyok?

Figyelt kérdés

20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.

nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?

2011. júl. 5. 18:39
1 2 3 4 5 6
 31/59 anonim ***** válasza:

19:25 vagyok

Még annyit megkérdeznék, hogy én - magamból kiindulva - ha nekem egy srác nagyon bejön, akkor már várom, hogy a csók is minél előbb megtörténjen. 16 évesen, amikor először jártam egy fiúval, akkor ez azért nem így volt, mert még nem csókolóztam, és kicsit féltem, hogy elbénázom, de akkor is kb. a második vagy harmadik randin már csókolóztunk.

A komolyságot meg szerintem arra értette az egyik válaszoló, hogy úgy viselkedsz 20 évesen, mint egy kezdő 13 éves, aki azon problémázik, hogy csókoljon vagy ne, és hogyan kezdjen hozzá. A csókolózás jó dolog, hajrá! Ha nekem tetszik valaki, akkor nincs olyan, hogy várni akarok vele. Miért akarnék?

2011. júl. 5. 19:32
 32/59 A kérdező kommentje:

nagyon sok mindent rosszul látok???

és ezt te honnan tudod? nem értem ez miből jött le neked.

a srác pedig egyáltalán nem a szerencsétlen kategória,viszont még nem kezdeményezett efélét én meg nem vagyok az a kezdeményezős típus.

innentől kezdve nem értem mi a problémád.

33/59 anonim ***** válasza:
Mondok egy példarandit: megismerem a lányt, beszélgettünk mindenki azt hitte hogy már járunk is, és jajdehelyesekvagyunkegyütt, aztán persze elhívtam a lányt randizni, rózsacsokorral vártam, felmentünk a gellért-hegyre és már a felfelé vezető úton egy padon elcsattant az első csók, lefelé pedig már kézenfogva jöttünk és onnantól kezdve egy párt alkottunk! Mit kell ezen túlbonyolítani meg szerencsétlenkedni sok alkalmon keresztül?! Egyszerűen nem értelek! 3 évvel voltunk csak idősebbek mint ti.
 34/59 A kérdező kommentje:

az a helyzet, hogy tényleg olyan vagyok 20 évesen mint egy kezdő 13 éves, mivel még nem volt barátom eddig még nem találtam senkit aki iránt éreztem volna valamit én az a későn érő típus vagyok.

tehát 0 tapasztalattal rendelkezem,ez így van.

2011. júl. 5. 19:34
 35/59 anonim ***** válasza:

"viszont még nem közeledett"

Ezzel kezdtem akkor ez még nem is randi vagy nem is érdekled őt! Nincs is miről beszélni. És még te vagy 20 éves?

2011. júl. 5. 19:35
 36/59 A kérdező kommentje:

nektek akkor könnyebben ment az egész,nálunk ez nem így van.

mondjuk hiába taliztunk már többször még azelőtt sosem láttam tehát előtte nem ismertem

2011. júl. 5. 19:36
 37/59 anonim ***** válasza:

"Gondolom, te tipikusan az a fajta vagy, aki nem tudja megérteni azt, hogy valaki csak érzelemből akarja ezeket"

Te nem vagy komplett! Egymásba voltunk bolondulva! Szerinted miért hívtam el romantikus randira??????

38/59 Nik0lett ***** válasza:
Kérdezek valamit: mi a rákért vagy egy olyan sráccal, aki tutyimutyi? kell neked ilyen az életben?????? úgy őszintén... végiggondolva bármennyire is kedvelném a srácot, nekem nem egy olyan srác kéne aki még a kezemet sem meri megfogni!
 39/59 A kérdező kommentje:

Légyszíves amíg én nem sértegetlek téged, addig te se tedd!

nem érted a problémámat,lehet hogy én sem vagyok képes úgy leírni hogy érthető legyen viszont én nem azért tettem fel ezt a kérdést hogy minden egyes válaszoddal sértegess és kioktass!köszönöm!!!

2011. júl. 5. 19:38
 40/59 A kérdező kommentje:
69%-osnak szólt.
2011. júl. 5. 19:38
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!