Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemsokára randizni fogok egy 15 éves lánnyal. Nemtudom, vigyek-e neki valami kis apró ajándékot. Gondoltam a rózsára. Az nem túl régimódi? Úgy érzem, fura lenne üres kézzel megjelenni.
A rózsáról sokan azt mondják hogy nagyon jó és örülnek neki a lányok, sokan meg azt hogy semmiképpen se. El vagyok bizonytalanodva.
Valamit azért csak kéne vinni... nem?
Én a rózsát tartanám a legjobbnak de lehet hogy nem kéne már így az első randin egy ilyen fiatal lánynak. De az is bennem van hogy lehet hogy növelném az esélyeimet azzal hogy kedveskedésképpen viszek neki virágot és örömet okozok vele. Meg aztán ez egy egyértelmű jelzés és férfias dolog szerintem.
Nem akarom ezen elszúrni és úgy érzem, csak kéne adni neki valamit.
Nemtudom.... tanácstalan vagyok.
Segítsetek
sztem egy 15 éves lánynak ne rózsát vigyél hanem vmi más virágot...
vmi ami jelképezi azt h mégis csak viszel vmit de nem az a naon belemélyülős....
neki lehet h nem tetszene a rózsa, bár kitudja.. ez az én véleményem
Nem kell semmit vinned, majd ha szerelmes leszel.
Hívd meg valamire inkább.
Köszönöm a válaszokat.
Persze az biztos hogy meghívom valamire és az is egyértelmű hogy mit akarok tőle.
Csokit azért nem akarok mert simán lehet hogy nem szereti meg az elolvadhat és zavaró is ha nincs hova tenni.
A sárga rózsa az milyen lenne?
Ha lányok írnak, kérem írják azt is oda, mert az se mindegy.
Köszönöm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!