Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nemsokára randizni fogok egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemsokára randizni fogok egy 15 éves lánnyal. Nemtudom, vigyek-e neki valami kis apró ajándékot. Gondoltam a rózsára. Az nem túl régimódi? Úgy érzem, fura lenne üres kézzel megjelenni.

Figyelt kérdés

A rózsáról sokan azt mondják hogy nagyon jó és örülnek neki a lányok, sokan meg azt hogy semmiképpen se. El vagyok bizonytalanodva.

Valamit azért csak kéne vinni... nem?

Én a rózsát tartanám a legjobbnak de lehet hogy nem kéne már így az első randin egy ilyen fiatal lánynak. De az is bennem van hogy lehet hogy növelném az esélyeimet azzal hogy kedveskedésképpen viszek neki virágot és örömet okozok vele. Meg aztán ez egy egyértelmű jelzés és férfias dolog szerintem.

Nem akarom ezen elszúrni és úgy érzem, csak kéne adni neki valamit.

Nemtudom.... tanácstalan vagyok.

Segítsetek

2009. jún. 21. 21:41
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Nem olyan rossz ötlet a rózsa...de ha azt soknak tartod,akkor max ne vöröset vegyél neki,vagy kérd csokorba.Vagy vigyél neki bonbont. :)
2009. jún. 21. 21:43
 2/16 anonim válasza:
szerintem vihetnel naki egy szal piros rozsat , egy karkotot , kisebb ajendekot , meghivhatnad egy uditore , egy filmre ... de persze te fizess neki mert te vagy a fiu
2009. jún. 21. 21:44
 3/16 anonim ***** válasza:
Inkább csokit vigyél. Azt szereti mindenki, és nem túl nyomulós. A rózsa egyértelmű nagyon
 4/16 anonim ***** válasza:

sztem egy 15 éves lánynak ne rózsát vigyél hanem vmi más virágot...

vmi ami jelképezi azt h mégis csak viszel vmit de nem az a naon belemélyülős....

neki lehet h nem tetszene a rózsa, bár kitudja.. ez az én véleményem

5/16 anonim ***** válasza:

Nem kell semmit vinned, majd ha szerelmes leszel.

Hívd meg valamire inkább.

2009. jún. 21. 21:46
 6/16 anonim válasza:
Szia! Szerintem nyugodtan vigyél neki rózsát! Hidd el, nagyon fog neki örülni! Utána üljetek be valahova, beszélgessetek!;)
2009. jún. 21. 21:48
 7/16 anonim ***** válasza:
szerintem sem muszáj, bár nálam előnyt jelent. ne piros rózsát akkor, hanem egy szál liliomot vagy orchideát ilyesmit. ja és ÉKSZERT ESZEDBE NE JUSSON ADNI az ciki az első randin de még az 5.en is.
2009. jún. 21. 21:49
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

Persze az biztos hogy meghívom valamire és az is egyértelmű hogy mit akarok tőle.

Csokit azért nem akarok mert simán lehet hogy nem szereti meg az elolvadhat és zavaró is ha nincs hova tenni.

A sárga rózsa az milyen lenne?

Ha lányok írnak, kérem írják azt is oda, mert az se mindegy.

Köszönöm

2009. jún. 21. 21:53
 9/16 anonim ***** válasza:
Én örülnék első randin is egy gyönyörű szál rózsának;) de először tényleg ne vöröset vegyél.. 17L
2009. jún. 21. 22:03
 10/16 anonim válasza:
Szerintem egy szál rózsa jó ötlet! Persze az függ a lánytól is,akinek adod. Én midnig örülök,ha a barátom meglep egy szál virággal,vagy bármi mással. Ha mindenképp szeretnél vinni neki valamit, a virág ideális. Max nem rózsát veszel,hanem valami jelentéktelenebbet,de mégis szépet. A csoki nem jó, mert azzal cak szenvedne,ha nincs nála pl. táska....meg az személytelen is szerintem. Olyan,mintha indulás elött benyúlsz a hűtőbe és kikapod, hogy na örüljél csoki.... :D Legalábbis én így vagyok vele. Én a virágra szavazok!! (Lány voltam :P )
2009. jún. 21. 22:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!