Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Velem van a baj, régimódi vagyok?
20 éves lány vagyok talizgatok egy 22 éves sráccal. eddig 3x taliztunk de még nem volt csók,kézfogás semmi. de én még egy darabig nem is szeretném.
nekem fontos hogy lassan ismerjük meg egymást fokozatosan.először kézfogás aztán majd csók. még sosem volt barátom nem is csokoloztam de nem szeretném elmondani neki hogy még szűz vagyok,úgy gondolom hogy ha normális,meg fogja érteni most még nincs ideje annak sem hogy megtudja. kb hanyadik randin normális a csók? létezhet olyan is hogy 10 tali alatt sem történik meg vagy az már nem normális?
nem tudom hogy mennyire tutyimutyi.
nagyon annak számít ha még 3 tali alatt nem lépett szinte semmit?:S
Kedves Kérdező!
Nem vagy régimódi,csupán nem volt még senkid,és nem is tudod szerintem ennek hogyan kell megtörténnie :) Feszélyezve érzed magad a csóktol is,mert még nem csináltad,és nehogy béna legyél :) A kézfogás azért fura,mert azt mindenki szokta,még két barátnő is megszokta egymás kezét fogni azt nyugodtan :) De mivel olvastam a srác sem nyitott még feléd...ezért merem feltételezni,hogy vagy nagyon visszafogott,vagy nem tettszel neki,vagy félénk típus :) Amugy neked/nektek kell eldönteni,hogy mikor jön ez az a pillanat amikor készen álltok :) Sok sikert :)
Kedves kérdező!
A válaszomban nem azon volt a hangsúly, hogy "kezdő", hanem hogy "13 éves". Nézd, nekem sem volt tapasztalatom 16 évesen, de eszembe sem jutott, hogy "na, akkor előbb kézfogás, aztán meg majd csók". Jön az magától!
Érzelmek kellenek a csókhoz? Igen, most még így látod, de ha már gyűjtesz egy kis tapasztalatot, rá fogsz jönni, hogy bár a csók intim dolog, de az ember nem (csak) azzal csókolózik, akibe szerelmes. (Gondolom, ezt érted érzelmek alatt.) Sőt, továbbmegyek: amint tapasztaltabb leszel, rá fogsz jönni arra is, milyen az, amikor valaki hihetetlenül felizgat szexuálisan, nagyon kívánod őt, mégsem vagy belé szerelmes. A kettő nem mindig ugyanaz! Igen,lányoknál is van ilyen!!!
Amúgy ha már háromszor taliztatok, és nem történt semmi "eget rengető", akkor ezek a talik mitől randik? Nézd, ha egy pasi legkésőbb a második - de inkább már az első - randin nem közeledik valamilyen formában, akkor szerinted mikor fog? Ő is tapasztalatlan, vagy mi? Akar egyáltalán tőled valamit?
köszönöm a válaszod:)
igen ez tényleg elgondolkodtató:((
nem egyáltalán nem tapasztalatlan csak én.
viszont mindig keres és ujabb talira hív.
akkor miért ha nem szeretne semmit?
lehet hogy én vagyok tul távolságtartó?
:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!